Γιώργος Τσαλίκης: Η παιδική του φωτογραφία από την 25η Μαρτίου
Με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, ο Γιώργος Τσαλίκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια
Με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, ο Γιώργος Τσαλίκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια.
«Μια παλιά ξεθωριασμένη φωτογραφία γεμάτη όμως συναίσθημα»
«Μια παλιά ξεθωριασμένη φωτογραφία γεμάτη όμως συναίσθημα… Στη γειτονιά μου στη Στυλίδα, με τον αδερφό μου χέρι χέρι, τα ίδια ακριβώς ρούχα σαν δίδυμοι (έχουμε 10 μήνες διαφορά) και τα σημαιάκια μας έτοιμοι να πάμε στην παρέλαση (εγώ είμαι ο τύπος αριστερά). Περίεργη η φετινή 25η Μαρτίου… Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό με τη βοήθεια της Παναγίας με υπομονή και συνειδητότητα και του χρόνου θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια πιο σοφοί και πιο δυνατοί! Χρόνια πολλά Ελλάδα! Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν… #menoumespiti» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.
Δείτε την φωτογραφία
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
- Ο Πέδρο Πασκάλ μιλάει για τη μακροχρόνια φιλία του με την Σάρα Πόλσον – «Δεν υπάρχω χωρίς εσένα»
- Κουτσούμπας στον Τύρναβο: Είμαστε με τα μπλόκα της αγροτιάς. Είμαστε με όποια μορφή πάλης αποφασίσετε εσείς
- Στη Βηθλεέμ ετοιμάζονται για τα πρώτα τους Χριστούγεννα μετά από 2 χρόνια
- Λιντς – Λίβερπουλ 3-3: Νέα «γκέλα» για τους «ρεντς»
- Κακοκαιρία Byron: Ξεπέρασε τα 280 χιλιοστά το ύψος βροχής στην Παλαιοκούνδουρα Μάνδρας στο τριήμερο



