Θεοδωρικάκος : Δεν θα γίνουν παρελάσεις και καταθέσεις στεφάνων την 25η Μαρτίου
Τι ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών
Λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κοροναϊό, η φετινή επέτειος για την 25η Μαρτίου θα εορταστεί χωρίς παρελάσεις και καταθέσεις στεφάνων, όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ο κ. Θεοδωρικάκος διευκρίνισε ότι θα υπάρξει μόνο μία εξαίρεση καθώς στεφάνι θα καταθέσουν στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε ότι το γεγονός ότι δεν θα γίνουν εορτασμοί στη φετινή επέτειο της 25ης Μαρτίου, «δεν σημαίνει ότι δεν τιμάμε τους ήρωες του 1821».
Ο ίδιος κάλεσε όσους πολίτες το επιθυμούν να βγάλουν την ελληνική σημαία στα μπαλκόνια τους και να δείξουν ότι παραμένουμε ενωμένοι.
Αναφορικά με την άδεια ειδικού σκοπού για τους δημοσίους υπαλλήλους λόγω του «λουκέτου» στα σχολεία, ο αρμόδιος υπουργός εξήγησε ότι το δικαίωμα θα παρατείνεται όσο καιρό μένουν κλειστά τα σχολεία.
- «Τα λεφτά τον σκότωσαν» – Τι είπε στην κατάθεσή της η μητέρα του 27χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Πέραμο
- Θα μπορούσε να είναι ο… Ρόκι Φέρντιναντ – Η πυγμαχία, ο Τζόσουα και… 100 εκατ. λίρες
- Μετανάστευση: Σύγκρουση δύο κόσμων στην Ευρώπη – Οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή
- Πανιώνιος – Μπεσίκτας 74-114: Ολοκλήρωσε τα παιχνίδια του στο EuroCup με βαριά ήττα…
- Ο Τραμπ οδεύει προς επίσημη άρση των περιορισμών για τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου
- Μεξικό: Τρεις νεκροί και έξι τραυματίες από έκρηξη αγωγού πετρελαίου





