
Κοροναϊός – Γαλλία : Αύξηση των νεκρών σε μια ημέρα κατά πολλές δεκάδες
Σύμφωνα με τον Γάλλο αξιωματούχο, 1.122 άνθρωποι βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση
Οι γαλλικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν 108 νέους θανάτους από τον Covid-19 σήμερα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των νεκρών να ανέρχεται σε 372, ήτοι μια αύξηση σχεδόν 41% σε διάστημα 24 ωρών.
Χιλιάδες άνθρωποι σε σοβαρή κατάσταση
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, ο διευθυντής των υγειονομικών αρχών της χώρας Ζερόμ Σαλμόν είπε επίσης ότι ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε στα 10.995, από τα 9.134 χθες, πρόκειται, δηλαδή, για μια αύξηση 20% σε ένα 24ωρο.
Σύμφωνα με τον Γάλλο αξιωματούχο, 1.122 άνθρωποι βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση και είναι διασωληνωμένοι, ένας αριθμός αυξημένος κατά 20,5% σε σύγκριση με χθες.
Υπολογίζεται ότι η Γαλλία διαθέτει περίπου 5.000 κρεβάτια με τον αναγκαίο εξοπολισμό, όμως τα κρεβάτα αυτά κατανέμονται ανομοιόμορφα στη χώρα.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
- Μπιενάλε: Εκτός βραβείων οι καλλιτέχνες από χώρες που κατηγορούνται για εγκλήματα πολέμου – «Προπαγάνδα» βλέπει το Ισραήλ
- Θεσσαλονίκη: Έφοδος της ΟΠΚΕ στην πολυκατοικία του 20χρονου που πετάει αντικείμενα από το μπαλκόνι
- Σοκάρει η κόρη του 89χρονου: «Για μένα ήταν ένας ξένος – Σπαταλούσε πολλά λεφτά σε μάγια»
- Καταρρέει το οικονομικό κλίμα στην Ευρωζώνη – Στο χαμηλότερο επίπεδο από την πανδημία
- Κικίλιας: Σημαντικά βήματα από Ελλάδα και Κύπρο στη ναυτιλία
- Ινδία: Ξέθαψε την αδερφή του και πήγε τον σκελετό της στην τράπεζα για να αποδείξει ότι είχε πεθάνει




