
Κοροναϊός : Η Τουρκία ανακοίνωσε τον πρώτο νεκρό από τον ιό
Πρόκειται για έναν 89χρονο Τούρκο που μολύνθηκε από υπάλληλό του που είχε ταξιδέψει στην Κίνα.
Την ώρα που η Ευρώπη βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» και λαμβάνει σκληρά μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοναϊού, η Τουρκία ανακοίνωσε τον πρώτο νεκρό από τον ιό.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που έκανε ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας, πρόκειται για έναν 89χρονο ο οποίος μολύνθηκε από υπάλληλό του που είχε ταξιδέψει στην Κίνα.
Στην Τουρκία, μέχρι στιγμής, έχουν επιβεβαιωθεί 98 κρούσματα του κοροναϊού, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις.
Ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και ο ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε είχαν νωρίτερα τηλεφωνική επικοινωνία σχετικά με τον συντονισμό δυνάμεων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κοροναϊού στη χώρα.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του τούρκου προέδρου με τους ηγέτες της Γερμανίας, την Γαλλίας και της Βρετανίας για το ίδιο ζήτημα, καθώς και για το έτερο «καυτό» θέμα της Συρίας.
Μετά την τηλεδιάσκεψη, ο Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στην ανάγκη ενεργοποίησης μηχανισμών συνεργασίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν αυτά τα κρίσιμα ζητήματα το συντομότερο δυνατόν.
- Χρήστος Λούλης: Όταν ήταν 20 χρόνων και έπαιξε στο Ρουκ Ζουκ με τη Μαίρη Μηλιαρέση
- Πάνω από τα 110 δολάρια το πετρέλαιο με φόντο τις απειλές Τραμπ απέναντι στο Ιράν
- Βινίσιους: «Εμείς οι διάσημοι ποδοσφαιριστές μπορούμε να κάνουμε πολλά για τον ρατσισμό»
- Αναφορές ότι ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ βρίσκεται σε κώμα – Εκατέρωθεν επιθέσεις μεταξύ Ιράν και Ισραήλ
- The Expla-in Project| Βροχές: Πού χάνεται το νερό στην Ελλάδα;
- Jesse Davis: Ο κορυφαίος σαξοφωνίστας της σύγχρονης τζαζ έρχεται στην Αθήνα




