Φασιστικά φαινόμενα στο Βόλο: Δημιουργία «Συλλόγου Κυνηγών Λαθρομεταναστών»
Μια πολύ επικίνδυνη είδηση έρχεται στο φως της δημοσιότητας, η οποία «φουντώνει» τους φόβους για άνοδο της ακροδεξιάς στη χώρα μας, ως απόρροια των όσων συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο
Μια πολύ επικίνδυνη είδηση έρχεται στο φως της δημοσιότητας, η οποία «φουντώνει» τους φόβους για άνοδο της ακροδεξιάς στη χώρα μας, ως απόρροια των όσων συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του e-thessalia.gr, δημιουργήθηκε στο Βόλο «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών».
Μάλιστα, τα όπλα που διαθέτουν φιγουράρουν στις αναρτήσεις τους και απευθύνουν μέσω κλειστής διαδικτυακής ομάδας κάλεσμα σε συγκέντρωση στον Βόλο – στον Αγιο Νικόλαο το απόγευμα της Πέμπτης- για να οργανωθούν και να «κυνηγήσουν λαθρομετανάστες από την πόλη».
Αναρτήσεις που ξεχειλίζουν από μίσος και φωτογραφίες με στιλέτα, μαχαίρια και όπλα μαζί με τις άδειες οπλοφορίας.
Στο facebook η ομάδα μετρά μέχρι τώρα 303 μέλη, ενώ δημιουργήθηκε στις 3 Μαρτίου, ώστε να υπάρξει οργάνωση και να φύγουν για Εβρο με σκοπό να ενισχύσουν τις πολιτοφυλακές.
- Λίβανος: Το Ισραήλ εξέδωσε εντολή εκκένωσης για την Τύρο – Σκοτώθηκε Λιβανέζος στρατιώτης
- Καύσωνας τον Μάιο στην Ευρώπη: το νέο πρόσωπο της κλιματικής κρίσης
- Ο Βινίσιους θέλει να συνεχίσει στην Ρεάλ, αλλά δεν… βιάζεται
- Συνελήφθη 25χρονος για διακίνηση ναρκωτικών – Έκρυβε 76 κιλά κάνναβης στο σπίτι του
- Τα ανθρωποειδή ρομπότ στην Κίνα αποκτούν αριθμό ταυτότητας για λόγους ασφάλειας
- Ολυμπιακός: Ήδη 7.000 ανανεώσαν τα διαρκείας τους για τη νέα σεζόν




