Δεύτερος θάνατος από τον κοροναϊό στις ΗΠΑ – Πρώτο κρούσμα στη Νέα Υόρκη
Ανακοινώθηκε ο δεύτερος θάνατος ασθενούς από τον κοροναϊό στις ΗΠΑ ενώ οι Αρχές επιβεβαίωσαν το πρώτο κρούσμα του στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης.
Ανακοινώθηκε ο δεύτερος θάνατος ασθενούς από τον κοροναϊό στις ΗΠΑ ενώ οι Αρχές επιβεβαίωσαν το πρώτο κρούσμα του στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης.
Με υποκείμενες παθήσεις
Οι υγειονομικές αρχές της Πολιτείας της Ουάσιγκτον ανακοίνωσαν το βράδυ της Κυριακής [το πρωί της Δευτέρας ώρα Ελλάδας] τον δεύτερο θάνατο εξαιτίας του κοροναϊού.
Η υπηρεσία δημόσιας υγείας της κομητείας Σιάτλ & Κινγκ διευκρίνισε ότι άνδρας πάνω από 70 ετών με υποκείμενες παθήσεις, που νοσηλευόταν μετά τη μόλυνσή του από τον ιό που προκαλεί την ασθένεια COVID-19, υπέκυψε το Σάββατο.
Κατά την ίδια υπηρεσία, αλλά τρία νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Συνολικά, στην κομητεία Κινγκ έχουν καταγραφεί 10 κρούσματα. Και τα νέα τέσσερα κρούσματα, ανάμεσά τους ο άνδρας που πέθανε το Σάββατο, ήταν ένοικοι οίκου ευγηρίας στο Κέρκλαντ, όπου είχαν καταγραφεί ήδη δύο κρούσματα.
Στη Νέα Υόρκη
Οι υγειονομικές αρχές στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσαν το πρώτο κρούσμα το νέου κοροναϊού, γνωστοποίησε μέσω Twitter ο κυβερνήτης της Αντριου Κουόμο, ο οποίος προέτρεψε τους πολίτες να παραμείνουν ψύχραιμοι και να μην καταληφθούν από «υπερβολικό άγχος».
Σύμφωνα με τον Κουόμο, η ασθενής είναι μεταξύ 30 και 40 ετών και είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο Ιράν, όπου πιστεύεται πως μολύνθηκε.
Ο κυβερνήτης της πολιτείας στο βορειοανατολικό τμήμα των ΗΠΑ διευκρίνισε πως η γυναίκα έχει τεθεί σε καραντίνα στο σπίτι της.
Πηγή: ΑΠΕ
- Πρώην NBAers αποθεώνουν τον γιο του Στογιάκοβιτς (vids)
- Παπανδρέου: Το κράτος δικαίου είναι έννοια ασύμβατη με τις επιλογές αυτής της κυβέρνησης
- Τραμπ: «Να ανοίξουν τα Στενά του… Τραμπ» – Η αμφιλεγόμενη ατάκα για τα Στενά του Ορμούζ εν μέσω ενεργειακής κρίσης
- Δούκας: Το ΠΑΣΟΚ να είναι κυβέρνηση μετά τις εκλογές ώστε να οδηγηθούν οι πολιτικοί υπεύθυνοι ενώπιον της Δικαιοσύνης
- Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 21-12: Εύκολο απόγευμα και 20/20 για τους Πειραιώτες
- Θανάσης Πάτρας: «Πέρυσι είχα μια δύσκολη χρονιά σε προσωπικό επίπεδο» – Η εξομολόγηση του


