Πτωτικές τάσεις επικρατούν μέχρι στιγμής κατά τη συνεδρίαση του χρηματιστηρίου στο Τόκιο.
Η συνεχιζόμενη ανησυχία
Η συνεχιζόμενη ανησυχία για την εξάπλωση της επιδημίας που προκαλεί ο νέος κοροναϊός επέτεινε το κλίμα αποφυγής του ρίσκου, ενώ η άνοδος της συναλλαγματικής ισοτιμίας του γεν πλήττει εταιρείες που επικεντρώνονται στις εξαγωγές.
Οι δείκτες
Στις 09:15 [τοπική ώρα· 02:15 ώρα Ελλάδας], ο δείκτης Nikkei κατέγραφε πτώση 224,74 μονάδων (–1,06%), στις 20.918,22 μονάδες.
Ο δείκτης Topix, ενδεικτικός της ευρύτερης τάσης, κατέγραφε παράλληλα πτώση 14,28 μονάδων (–0,95%), στις 1.496,59 μονάδες.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.