Προφυλακιστέα η 27χρονη που πέταξε το μωρό της στη θάλασσα
Η 27χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Το δρόμο για τις φυλακές θα πάρει τις επόμενες ώρες η 27χρονη που κατηγορείται για το θάνατο του βρέφους, που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της Τετάρτης, στην παραλία στην Αγυιά Πατρών.
Η 27χρονη που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σήμερα οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέως και Ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέα.
Στο πλευρό της βρίσκονταν οι γονείς της επαναλαμβάνοντας πως δεν γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της κόρη τους.
Ο πατέρας της συντετριμμένος δήλωσε σύμφωνα με το thebest.gr ότι η κόρη του κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη από όλους και πως δεν ήθελε να σκοτώσει το βρέφος. “Αν ήξερα κάτι, θα άφηνα το παιδί μου σε αυτή την κατάσταση;”.
- Gift card από τα Public: Χριστούγεννα χωρίς το άγχος της επιλογής
- Ξεμπλοκάρει η οικοδομή – Σε ποιες περιοχές καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Σέιμπεν Λι – Οδεύει προς Εφές
- Περαιτέρω αναβάθμιση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Υπεύθυνη η κυβέρνηση για την ταλαιπωρία στην εθνική οδό
- Ο Ολυμπιακός, η «χρυσή» Εθνική και τα φοβερά επιτεύγματα – Ποια είναι η κορυφαία πολίστρια στον κόσμο, Φωτεινή Τριχά (vids)

