Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Τι δήλωσε μετά την πρόταση γάμου στην Λένα Δροσάκη
Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του διανύει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αφού ο έρωτάς του για την ηθοποιό Λένα Δροσάκη καλά κρατεί
Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του διανύει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αφού ο έρωτάς του για την ηθοποιό Λένα Δροσάκη καλά κρατεί.
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη περιμένουν μέσα στους επόμενους μήνες το μωρό τους.
Παρότι μετρούν σχεδόν ένα χρόνο κοινής πορείας, ο έρωτάς τους φαίνεται να δυναμώνει μέρα με τη μέρα.
Μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ξάφνιασε τους πάντες με την κίνησή του να ανέβει πάνω στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση και να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.
O Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και γονάτισε μπροστά στην καλή του, κάνοντάς της έτσι μια πρόταση γάμου-έκπληξη, που την άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό.
Η Λένα Δροσάκη, φανερά συγκινημένη, είπε το πολυπόθητο «ναι» και δέχθηκε το μονόπετρο που της πρόσφερε.
Με αφορμή αυτή τη ρομαντική κίνηση, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά :
«Δε θα μπω σε λεπτομέρειες…. Ήταν κάτι που μου βγήκε. Δε χρειάζεται να το σχολιάσω πάρα πολύ. Είναι κάτι τόσο μεγάλο, μου βγήκε πάρα πολύ αυθόρμητα.
Ήθελα να κάνω μια έκπληξη στη Λένα, το κατάφερε, την έκανα. Αυτό, δεν υπάρχει κάτι άλλο περισσότερο να αναλύσω. Είναι κάτι μεγάλο, χάρηκα με το πώς εξελίχθηκε και ήταν μια μαγική βραδιά».
Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:
- Ο Στιβ Γουίτκοφ την Τρίτη στο Ισραήλ για να ενημερωθεί για τις «κόκκινες γραμμές» του Τελ Αβίβ έναντι του Ιράν
- Νέα Υόρκη: Τουλάχιστον 16 νεκροί από το κρύο – Σφοδρό κύμα ψύχους πλήττει την πόλη
- Κυρ. Μητσοτάκης: Πρώτα «καρφώνει» την αντιπολίτευση και μετά ζητά συναίνεση για τη συνταγματική αναθεώρηση
- Αγορά εργασίας: Ο ανθρώπινος παράγοντας στην εποχή της αυτοματοποίησης
- Η ανάρτηση «βόμβα» Καραχάλιου που «συνδέει» Καρυστιανού – Παύλο Ντε Γκρες
- Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου




