Οξύνεται η ένταση στην Ιντλίμπ – Καταγγελίες για τουρκικά όπλα στην κατοχή τρομοκρατών
Όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ, η Τουρκία έχει αναπτύξει σημαντικές στρατιωτικές μονάδες στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη της Ιντλίμπ, με παραπάνω από 70 άρματα μάχης και σχεδόν 200 τεθωρακισμένα οχήματα να μετακινούνται προς τη συγκεκριμένη περιοχή της Συρίας
Μεγάλες ποσότητες τουρκικών όπλων φέρεται να βρίσκονται στα χέρια τρομοκρατών της οργάνωσης Jabhat al-Nusra, όπως αποκαλύπτει στρατιωτική και διπλωματική πηγή, στο πλαίσιο των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην επαρχία της Ιντλίμπ, στη Συρία.
Όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ, η Τουρκία έχει αναπτύξει σημαντικές στρατιωτικές μονάδες στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη της Ιντλίμπ, με παραπάνω από 70 άρματα μάχης και σχεδόν 200 τεθωρακισμένα οχήματα να μετακινούνται προς τη συγκεκριμένη περιοχή της Συρίας.
Την ίδια στιγμή, ένα σημαντικό τμήμα του τουρκικού στρατιωτικού εξοπλισμού έχει μεταφερθεί σε εξτρεμιστές της τρομοκρατικής οργάνωσης Jabhat al-Nusra, έσπευσε να προσθέσει η ίδια πηγή.
Μάλιστα, τρομοκράτες που δραστηριοποιούνται στην Ιντλίμπ έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν φορητά συστήματα αεράμυνας, τα οποία έχουν οδηγήσει στην κατάρριψη δύο συριακών αεροσκαφών τις τελευταίες πέντε ημέρες.
Η ίδια πηγή κατήγγειλε δε, ότι η Άγκυρα έχει προμηθεύσει τρομοκράτες της περιοχής με στολές των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.
«Υπάρχει ανησυχία για περιπτώσεις, κατά τις οποίες η Άγκυρα προμηθεύει τρομοκράτες του Ιντλίμπ με στολές των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Ως αποτέλεσμα, τρομοκράτες της Hayat Tahrir al-Sham και άλλων οργανώσεων, μάχονται εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων».
- Σκαριόλο: «Στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό αδικηθήκαμε με καθοριστικό τρόπο»
- Εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού στη Βέροια – «Το κινητό της 24χρονης ίσως δείξει τους δράστες»
- Ντόρσεϊ: «Έχουμε παίξει 7 ματς σε 14 ημέρες – Παίρνω κάθε ευκαιρία που μου δίνεται»
- Κώστας Κοσμίδης: Και δεύτερη ΕΔΕ για τον θάνατο του μοντέρ του Mega
- Ολέθριο kiss cam: «Με κορόιδεψε, με κατέστρεψε» λέει η γυναίκα του σκανδάλου των Coldplay
- UEFA Ranking: Πως μπορεί η Ελλάδα να βρεθεί στη 10η θέση με την ΑΕΚ και τι σημαίνει



