
Αυτοψία Γ. Μώραλη στις εργασίες ανάπλασης της οδού Ειρήνης στο Νέο Φάληρο
Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει η ανάπλαση που υλοποιεί ο Δήμος στη Λεωφόρο Ειρήνης στο Νέο Φάληρο
Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει η ανάπλαση που υλοποιεί ο Δήμος στη Λεωφόρο Ειρήνης στο Νέο Φάληρο.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης επέβλεψε μαζί με τον Πρόεδρο της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπο Λιακόσταυρο τα έργα, ενώ συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής.
Υπενθυμίζεται ότι η ανάπλαση της λεωφόρου Ειρήνης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, νέα πεζοδρόμια και παρεμβάσεις που διευκολύνουν τη διέλευση των ατόμων με αναπηρία, ανάπλαση πρασίνου, καινούργια ασφαλτικά στο οδόστρωμα, νέο φωτισμό led, νέους υπογειοποιημένους κάδους και πύκνωση φρεατίων.
Η σημαντική αυτή παρέμβαση θα ολοκληρωθεί έως τις 15 Μαΐου 2020.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε πως ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών στην κεντρική λεωφόρο Ειρήνης, λέγοντας πως η εν λόγω ανάπλαση αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Πειραιά τόνισε πως με την ολοκλήρωση του έργου τον Μάιο, η λεωφόρος Ειρήνης θα είναι πιο λειτουργική και σύγχρονη, συμβάλλοντας στην αστική αναβάθμιση του Νέου Φαλήρου.
Κλείνοντας, ο κ. Μώραλης σημείωσε πως η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε έργα καθημερινότητας, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως θα συνεχιστεί η προσπάθεια για την αναβάθμιση κάθε γειτονιάς της πόλης μας.
- Το Ισραήλ διέταξε την εκκένωση χωριών βόρεια του ποταμού Λιτάνι – Καταγγελίες για εθνοκάθαρση στον Λίβανο
- Εκλεισε μετά τα προβλήματα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του fuel pass – Αλλάζει ο τρόπος υποβολής
- Ο Λίνεκερ είδε «σημάδια πανικού» στην Άρσεναλ
- Το Artemis ΙΙ έσπασε το ρεκόρ του Apollo 13 για την μεγαλύτερη απόσταση από τη Γη –
- Άρση ασυλίας ζητά η Παπακώστα και δηλώνει πως δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές υπό προϋποθέσεις
- Athens Airport Traffic Resilient Despite Middle East Turmoil
