Ο Καβάνι «είπε όχι» στην Μπαρτσελόνα για την Ατλέτικο!
Ο Ουρουγουανός επιθετικός έδειξε τη μεγάλη του επιθυμία να παίξει υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε.
Ο Εντινσον Καβάνι ήθελε να παίξει υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης κι έκανε ό,τι «περνούσε απ΄ το χέρι του» για να το πετύχει.
Χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς η διοίκηση των «ροχιμπλάνκος» δεν ικανοποίησε την Παρί Σεν Ζερμέν κι έτσι, ο 32χρονος Ουρουγουανός επιθετικός, παρέμεινε κάτοικος Παρισίων.
Απόδειξη της έντονης επιθυμίας του να πάρει μεταγραφή για την ισπανική ομάδα, είναι το γεγονός ότι στις σχετικές διαπραγματεύσεις, ξεκαθάρισε πως το οικονομικό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, μειώνοντας αισθητά τις απολαβές του.
Και όχι μόνο αυτό, καθώς όπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», ο Καβάνι αρνήθηκε να προxωρήσει τις επαφές με την Μπαρτσελόνα, όταν άνθρωποι των Καταλανών, προσέγγισαν το περιβάλλον του.
Οπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, αιτία της αρνητικής στάσης του Ουρουγουανού, ήταν ότι δεν ήθελε να έλθει σε… αντιπαράθεση με τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα, Λουϊς Σουάρες.
- Εθνική ομάδα: Προπονήθηκε ο Ρότα και πετάει για Βουδαπέστη
- JP Morgan: Μέσα Απριλίου θα φτάσει στην Ευρώπη το σοκ του Ορμούζ
- BYD: Μειώνονται τα κέρδη της για πρώτη φορά σε τέσσερα χρόνια
- Γιαντράν Σπλιτ – Παναθηναϊκός 19-19: Αποκλεισμός στο… φινάλε για τους «πράσινους»
- Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τη σπουδαία Μαρινέλλα – «Ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στο ελληνικό τραγούδι»
- ΑΕΚ – Περιστέρι Betsson 64-74: Σπουδαία νίκη για την 5άδα οι Περιστεριώτες (vid)



