Σύλληψη 29χρονου με 10 κιλά κάνναβης – Τα είχε κρύψει σε χαλιά και παπλωματοθήκες
Η ποσότητα των 10 κιλών και 117 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκε κατά την επιτόπια έρευνα της αστυνομίας εντοπίστηκε κάτω από κρεβάτι.
Σε κρύπτη ναρκωτικών κατηγοιρείται ότι είχε μετατρέψει 29χρονος διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου αστυνομικοί εντόπισαν περισσότερα από 10 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.
Πρόκειται για Αλβανό υπήκοο που συνελήφθη, ενώ χαρακτηρίζεται από την αστυνομία ως «σημαντικό στέλεχος κυκλώματος» το οποίο φέρεται να δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Η ποσότητα των 10 κιλών και 117 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκε κατά την επιτόπια έρευνα της αστυνομίας εντοπίστηκε κάτω από κρεβάτι.
Τα είχε κρύψει σε χαλιά και παπλωματοθήκες
Είναι χαρακτηριστικό ότι προκειμένου να καταστεί δυσχερής ο εντοπισμός των ναρκωτικών, ο 29χρονος τα τύλιξε μέσα σε χαλιά και παπλωματοθήκες.
Εκτός από την κάνναβη κατασχέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ που εκτιμάται ότι προέρχεται από εμπορία ναρκωτικών. Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.
- Ο Ιωαννίδης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο – Κίνδυνος για χειρουργείο
- Ερώτηση ΕΟ ΚΚΕ για το εμπόριο και τη χρήση κατασκοπευτικών λογισμικών με βάση την «συγκάλυψη της κυβέρνησης»
- Τήνος: Χειροπέδες σε 37χρονο που είχε αρπάξει τάματα πιστών από ιερό ναό του νησιού
- Κόντρα σε συγγενείς και επιζήσαντες ο Φλωρίδης υπερασπίζεται την αίθουσα της δίκης των Τεμπών
- Ο ισραηλινός στρατός σκότωσε έναν 22χρονο Παλαιστίνιο σε επιδρομή στη βόρεια Ιερουσαλήμ
- Σάντσεθ σε Ανδρουλάκη: Το ΠΑΣΟΚ κόμμα που μπορεί να κάνει τη διαφορά – Χρειαζόμαστε προοδευτικά κόμματα στην κυβέρνηση

