Η βιομηχανία των διώξεων και ο ψευδόμενος κ. Γραμμένος
Το μάθαμε κι αυτό. Ο κ. Γραμμένος αναγκάστηκε να ομολογήσει αφού έγινε καταγέλαστος προκειμένου να αποφύγει την ομολογία. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη από to10.gr έρχεται να… φωτογραφήσει τον τρόπο που λειτουργεί η περιβόητη «εξυγίανση»
H αποκάλυψη από to10.gr για τον τρόπο με τον οποίο ενημερώνεται ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για τις «επιλήψιμες» δηλώσεις παραγόντων είναι εντυπωσιακή.
Αν τα πράγματα είναι έτσι ο κ. Γραμμένος που εκτός όλων των άλλων συνελήφθη ψευδόμενος θα έπρεπε για λόγους ευθιξίας να είχε ήδη υποβάλλει την παραίτηση του.
Στην αρχή υποστήριζε πως υπάρχει επιτροπή που ενημερώνει για τις δηλώσεις και στη συνέχει αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως αντί επιτροπής ένας δημοσιογράφος είναι που επιλέγει τα δημοσιεύματα και ενημερώνει τον κ. Σιμιτζόγλου.
Υποθέτω πως ο κ. Λάκοβιτς που τα άκουγε όλα αυτά θα ένιωσε πολύ άσχημα.
- Ιράν: Αναφορές για 115 νεκρούς – Τεχεράνη: «Θα πλήξουμε Ισραήλ, αμερικάνικες βάσεις αν οι ΗΠΑ παρέμβουν»
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πατησίων – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα
- Χειμερινές εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο άνω των 6 δισ. ευρώ
- Στην Καρδίτσα με Τζόουνς ο Ολυμπιακός – Εύκολο απόγευμα στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Συνελήφθη ο Τίμοθι Μπάσφιλντ: Κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων – Οι προκλητικές δηλώσεις του
- Ο σκύλος γαβγίζει συνέχεια – Μήπως είναι μια συμπεριφορά που ευθυνόμαστε εμείς;


