Σεισμός στην Τουρκία: Η προφητική ανάρτηση του Γεράσιμου Χουλιάρα
Με μία «προφητική» ανάρτηση είχε προειδοποιήσει για έναν μεγάλο σεισμό που θα «χτυπήσει» ο Γεράσιμος Χουλιάρας.
Με μία «προφητική» ανάρτηση είχε προειδοποιήσει για έναν μεγάλο σεισμό που θα «χτυπήσει» στην Τουρκία, ο Γεράσιμος Χουλιάρας.
Ειδικότερα ο Διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, σεισμολόγος, Γεράσιμος Χουλιάρας με ανάρτησή του στο Facebook το πρωί της Παρασκευής είχε προειδοποιήσει πως ένας μεγαλύτερος σεισμός από αυτό των 5,3 Ρίχτερ μπορεί να πλήξει την Τουρκία.
Εν τέλει οι εκτιμήσεις τους βγήκαν αληθινές, καθώς το βράδυ της Παρασκευής σεισμός 6,8 ρίχτερ «χτύπησε» την Τουρκία αφήνοντας πίσω του πολλούς νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.
Σημειώνεται πως στην ανάρτησή του ο κ. Χουλιάρας ανέφερε πως υπάρχει ένα σεισμικό κενό στην Τουρκία από το 1970 που είχε δώσει 6,9 Ρίχτερ και χρειάζεται προσοχή.
Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Γεράσιμος Χουλιάρας το πρωί της Παρασκευής:
- Σομαλιλάνδη: Οποιαδήποτε παρουσία του Ισραήλ θα θεωρηθεί στόχος, προειδοποιούν οι Χούθι
- Ισημερινός: Ενοπλοι σκότωσαν έξι ανθρώπους σε πλαζ, ανάμεσά τους κορίτσι 2 ετών
- Κόσοβο: Νίκη Κούρτι στις βουλευτικές εκλογές – Μεγάλες πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νεύρα στο Αιγαίο
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Βρετανία: Καμία νέα γεώτρηση στη Βόρεια Θάλασσα – Ιστορική κατάρρευση για τη Βρετανία

