Iνδονησία: Σεισμός 6 Ρίχτερ στην Παπούα
Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι μετά τον σεισμό που σημειώθηκε σε απόσταση 158 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα Τζαγιαπούρα της επαρχίας, σε βάθος 34 χιλιομέτρων
Σεισμός μεγέθους 6 βαθμών συγκλόνισε σήμερα την ανατολική επαρχία Παπούα στην Ινδονησία, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS).
Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι μετά τον σεισμό που σημειώθηκε σε απόσταση 158 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα Τζαγιαπούρα της επαρχίας, σε βάθος 34 χιλιομέτρων.
Το αρχιπέλαγος της Ινδονησίας βρίσκεται στη ζώνη πυρός του Ειρηνικού, μια περιοχή υψηλής σεισμικής δραστηριότητας.
Το 2018, σεισμός μεγέθους 7,5 βαθμών και αμέσως μετά τσουνάμι στο νησί Σουλαουέζι κατέστρεψαν την περιοχή Παλού και άφησαν πίσω τους περισσότερους από 4.300 νεκρούς και αγνοούμενους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βουλγαρία: Πιθανή η προκήρυξη πρόωρων εκλογών – Οι όγδοες μέσα σε τέσσερα χρόνια
- ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση «προθύμων»: Ο Λέγγας μπήκε συνδικαλιστής και βγήκε στέλεχος της ΝΔ
- Επίσκεψη του Πρέσβη της Κίνας στον Δήμαρχο Σπάρτης
- Όσα σκέφτεται ο Τσάμπι Αλόνσο, αλλά δεν θα πει ποτέ δημόσια
- Δημήτρης Μητσιώνης: Πέθανε ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ, σε ηλικία 49 χρόνων
- Αττική: Συνελήφθη 38χρονος Τούρκος καταζητούμενος από την Interpol για ανθρωποκτονία


