ΕΕ : Ξεκίνησε η εξέταση του αιτήματος άρσης ασυλίας του Πουτζντεμόν
Την εξέταση του αιτήματος άρσης της ασυλίας του καταλανού αυτονομιστή Κάρλες Πουτζντεμόν, ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπως ανακοίνωσε μία από τις αντιπροέδρους του σώματος.
Την εξέταση του αιτήματος άρσης της ασυλίας του καταλανού αυτονομιστή Κάρλες Πουτζντεμόν, ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπως ανακοίνωσε μία από τις αντιπροέδρους του σώματος.
«Οι ισπανικές αρχές απευθύνθηκαν προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για να ζητήσουν την άρση της ασυλίας του Κάρλες Πουτζντεμόν και του Τόνι Κομίν για να μπορέσουν να συνεχίσουν την δικαστική δίωξη κατά των δύο ευρωβουλευτών. Σύμφωνα με τον κανονισμό, το αίτημα κατατίθεται στην επιτροπή δικαστικών υποθέσεων», δήλωσε η Εβα Μπόζενα Κόπατς.
Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες έως και μήνες.
- Συνταγή: Ογκρατέν με τόνο και μπρόκολο
- «Πρωταθλητής» αφίξεων το «Νίκος Καζαντζάκης» τον Φεβρουάριο
- Νέα κλιμάκωση μετά την επίθεση του Ισραήλ στο ιρανικό κοίτασμα South Pars – Το Ιράν χτύπησε ξανά μονάδα LNG στο Κατάρ
- Βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και σκόνη σήμερα
- Η γυμναστική των 10 λεπτών: Η λύση όταν ο χρόνος μας πιέζει
- Εν μέσω κλιματικής κρίσης και πολέμων, πόσο ανθεκτικό είναι το επισιτιστικό σύστημα της Ευρώπης;

