Βράνιες: «Θα με τρελάνετε; Συζητάμε αν είναι φάουλ;»
Ο Βρανιες όπως και όλος ο οργανισμός ΑΕΚ βράζουν με τις αποφάσεις του Γκρίνφελντ ενώ δεν αποκλείεται να κινηθούν ξανά θεσμικά κατά του Μελο Περέιρα
Η ΑΕΚ… ουρλιάζει και δικαιολογημένα για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.
Η φάση που δίνεται πέναλτι στον ΠΑΟΚ επί της ουσίας δεν θα έπρεπε να γίνει ποτε, μιας και έχει προηγηθεί φάουλ του Σβιντέρσκι στον Βράνιες.
Ο Βόσνιος παίκτης της Ένωσης ήταν έξαλλος μετά το ματς. Ο Βρανιες πληροφορήθηκε για την… συζήτηση που σήκωσε αυτή η φάση και εκείνο που τόνιζε προς τους συμπαίκτες του ήταν το εξής: «Δεν γίνεται να θέλουν να με τρελάνουν! Είναι δυνατόν να συζητάμε αν υπήρχε φάουλ ή όχι σε αυτή τη φάση; Τι αμφιβολία μπορεί να υπάρχει;».
Ο Βρανιες όπως και όλος ο οργανισμός ΑΕΚ βράζουν με τις αποφάσεις του Γκρίνφελντ ενώ δεν αποκλείεται να κινηθούν ξανά θεσμικά κατά του Μελο Περέιρα. Μια εκεί θεωρούν τον αρχιδιαιτητή βασικό υπαίτιο των όσων έγιναν στην Τούμπα.
- Η ΚΕΔΕ στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής
- Ταυτοποιήθηκαν οι δύο 24χρονοι που παραβίαζαν κόκκινα με μηχανή – Πώς προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους
- «A House of Dynamite»: Tι θα έκανε ένας πρόεδρος μπροστά σε μια πυρηνική επίθεση; – Ειδικοί απαντούν
- «Παιχνίδια» παγκόσμιας εξουσίας – Ο αποδυναμωμένος ΟΗΕ, η διεθνής αταξία και μια κομβική διαδοχή
- Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία: Συναγερμός για επικίνδυνα φαινόμενα – Καταιγίδες και στην Αττική




