Τραγωδία στην Πάτρα: 43χρονη έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε
Η γυναίκα διέμενε μόνη της στο διαμέρισμα και όλα δείχνουν ότι αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή της,
Βουτιά θανάτου έκανε το πρωί της Δευτέρας, ανήμερα των Θεοφανείων, από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας μία 43χρονη γυναίκα.
Η γυναίκα πήδησε στο κενό από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Φαβιέρου στο ύψος του σχολικού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ οι ένοικοι της πολυκατοικίας πετάχτηκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους και αντίκρισαν το φρικτό θέαμα.
Πρόκειται για μία 43χρονη η οποία σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο tempo24.news πήδησε στον ακάλυπτο από το διαμέρισμα όπου διέμενε περίπου στις 11 το πρωΐ των Θεοφανείων.
Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες η γυναίκα διέμενε μόνη της στο διαμέρισμα και όλα δείχνουν ότι αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή της,
- Έρευνα: Τι σχέση έχoυν οι ασκήσεις cardio με τη μνήμη;
- Αλλάζει ο καιρός: Βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα
- Πέντε ηγέτες που αναγεννώνται από τις στάχτες τους – Νετανιάχου, Πούτιν, Μερτς, Σάντσεθ, Μακρόν
- Η μια ερώτηση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στη σχέση
- Γκαλίπ Νταλάι: «Η ΕΕ δεν μπορεί να παίξει ρόλο σε αυτόν τον πόλεμο»
- Απανωτές συλλήψεις για κατασκοπεία στην Ελλάδα



