Μετά την τραγική κατάληξη των ερευνών για τον εντοπισμό της 47χρονης, οι έρευνες πλέον στρέφονται στα αίτια του τραγικού θανάτου της.

Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας.

Οι αστυνομικές Αρχές σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με το πιο πιθανό σενάριο να είναι αυτό της αυτοκτονίας. Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας, ενώ ερευνάται και το ψυχολογικό υπόβαθρό της γυναίκας.

Υπενθυμίζεται ότι η 47χρονη χθες τη νύχτα βρέθηκε νεκρή, έχοντας πέσει μέσα στη δεξαμενή ομβρίων υδάτων θερμοκηπιακής εγκατάστασης της οικογένειας της.

Την 47χρονη αναζήτησε αρχικά ο αδελφό της ο οποίος χθες το απόγευμα δήλωσε στο Α.Τ Ιεράπετρας την εξαφάνιση της, υπογραμμίζοτνας στην αστυνομία τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Άμεσα μετέβησαν στο σημείο όπου η οικογένεια διατηρούσε θερμοκήπιο όπου και βρέθηκε το όχημα της γυναίκας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost.

Εκεί βούτηξαν άνδρες της ΕΜΑΚ και την ανέσυραν νεκρή λίγο μετά τα μεσάνυχτα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της.

Υπενθυμίζεται ότι στην επιχείρηση συνολικά συμμετείχαν άνδρες της Πυροσβεστικής Yπηρεσίας Ιεράπετρας με 3 οχήματα και 8 άνδρες αλλά και της Αστυνομίας, καθώς και ειδικό κλιμάκιο με δύτες της ΕΜΑΚ.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα neakriti.gr, δίνει στη δημοσιότητα μια συγκλονιστική εικόνα από τη στιγμή που οι δύτες εντοπίζουν το άψυχο κορμί της 47χρονης.

Γράψτε το σχόλιο σας