Στις 18 Μαϊου 2017 η Νότιγχαμ Φόρεστ άνοιξε νέα σελίδα στη λαμπρή ιστορία της. Από την πρώτη μέρα, η διοίκηση Μαρινάκη άλλαξε τα πάντα.

Ισχυροποίησε το ρόστερ της Νότιγχαμ Φόρεστ, με παίκτες εκατομμυρίων. Κυρίως, επανέφερε στη Φόρεστ τη νοοτροπία νικητή, που διέπει και τον Ολυμπιακό και τον μεγαλομέτοχό του.

«Έχουμε ένα πλάνο μακράς διάρκειας και με βάση αυτό το πλάνο θέλουμε να επαναφέρουμε τη Νότιγχαμ εκεί που ανήκει. Και φυσικά η Νότιγχαμ ανήκει στην Premier League. Ανήκει στην ελίτ της Premier League» είχε πει χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η διοίκηση Μαρινάκη έχει ήδη εξαγγείλει την αναμόρφωση του ιστορικού γηπέδου της Νότιγχαμ, κάτι που ήδη εξελίσσεται.

Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες, το στάδιο της Φόρεστ θα είναι το μεγαλύτερο στάδιο στα East Midlands, χωρητικότητας άνω των 38.000 θέσεων.

Την ίδια ώρα, η ομάδα διεκδικεί την επάνοδό της στα σαλόνια της Premier League.

«Δουλεύουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε. Η υποστήριξη του κυρίου Μαρινάκη και του κυρίου Κομινάκη είναι απίστευτη. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι άψογη» είπε ο πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Νίκολας Ράνταλ, μιλώντας στο One Channel.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Αντρέας Μπουχαλάκης, αγωνίστηκε στη Φόρεστ και γνωρίζει τη δίψα του συλλόγου για επάνοδο στην Premier League.

«Πολύ διψασμένος ο κόσμος. Έχει χρόνια η ομάδα να ανέβει στην Α’ εθνική. Ευελπιστώ το συντομότερο δυνατό να το καταφέρει, γιατί τα δείγματα τα τελευταία χρόνια είναι θετικά. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με κατακτήσεις ευρωπαϊκών τροπαίων. Τους εύχομαι τα καλύτερα» δήλωσε στο One Channel.

Για τη μεγάλη αναμέτρηση με την Τσέλσι για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, αγώνα που θα μεταδώσει το One Channel, ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί, σημείωσε πως «θέλω να το απολαύσουμε. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε».

Η Νότιγχαμ της εποχής Μαρινάκη χτίζει γερές βάσεις και εξελίσσεται. Από την τέταρτη θέση του πίνακα στης Championship πλέον δείχνει έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή στην Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας