Βόνιτσα: Πυροβόλησε ιδιοκτήτη καταστήματος με πιστόλι φωτοβολίδων
Ένας 42χρονος Γάλλος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου σε καφέ-μπαρ στη Βόνιτσα όταν τράβηξε πιστόλι φωτοβολίδων και έριξε κατά 35χρονου υπευθύνου του καταστήματος, ευτυχώς χωρίς να βρει στόχο
Ένας 42χρονος Γάλλος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου σε καφέ-μπαρ στη Βόνιτσα όταν τράβηξε πιστόλι φωτοβολίδων και έριξε κατά 35χρονου υπευθύνου του καταστήματος, ευτυχώς χωρίς να βρει στόχο.
Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς είχε διαπληκτισμό με τον 35χρονο πριν ακολουθήσει το συμβάν για το οποίο συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοχρησία, απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
«Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Βόνιτσα, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας ένας 42χρονος αλλοδαπός, διότι βρισκόμενος μέσα σε κατάστημα, αλλά και στο εξωτερικό του, πυροβόλησε, με πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, δύο φορές, εναντίον 35χρονου ημεδαπού.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ελλιμενισμένο σκάφος του δράστη βρέθηκαν και καταχεσχέθηκαν ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων και δύο ναυτικές φωτοβολίδες, ενώ εντοπίστηκε στο κατάστημα, μια πυροδοτημένη ναυτική φωτοβολίδα.»
- Νέα στοιχεία για το μοντέλο που ήταν μέλος της συμμορίας ληστών – Συμμετείχε σε 4 ληστείες
- Λειψία – Μπάγερν Μονάχου 1-5: Παράσταση για ένα ρόλο!
- Αίγυπτος – Νιγηρία 0-0 (2-4 πεν.): Στην 3η θέση του Κόπα Άφρικα η ομάδα του Μπρούνο
- Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 18 Ιανουαρίου
- Ζελένσκι για συνάντηση ΗΠΑ – Ουκρανίας: Eναπόκειται στους εταίρους μας αν θα προχωρήσει η διπλωματία
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)

