Οργή στο διαδίκτυο – Δίνουν μπίρα σε τρίχρονο αγόρι
Η αρμόδια υπηρεσία για την προστασία των ανηλίκων εξετάζει το βίντεο και προσπαθεί να εντοπίσει την τοποθεσία όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, το οποίο φαίνεται πως συνέβη στη Βρέστη
Καταγγελίες και έκκληση για επέμβαση των αρχών προκαλεί βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει ένα αγόρι, περίπου τριών ετών, να πίνει μπίρα.
Η αρμόδια υπηρεσία για την προστασία των ανηλίκων εξετάζει το βίντεο και προσπαθεί να εντοπίσει την τοποθεσία όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, το οποίο φαίνεται πως συνέβη στη Βρέστη.
Το βίντεο, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Sputnik, κυκλοφόρησε τα Χριστούγεννα και δείχνει το παιδάκι να κάθεται στην άκρη ενός στολισμένου δέντρου, έχοντας στο πλάι του ένα μπουκάλι μπίρας.
Στη συνέχεια, ο άνδρας που τραβάει το βίντεο τσουγκρίζει την μπίρα στην κάμερα, ενώ το παιδάκι «σηκώνει» το δικό του μπουκάλι, φαίνεται να πίνει μπίρα και τσουγκρίζει και με έναν άλλον άνδρα.
Το βίντεο αρχικά αναρτήθηκε το Snapchat, ωστόσο γρήγορα επεκτάθηκε και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνοντας πλήθος αρνητικών αντιδράσεων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας