Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, δοκιμασίες για ΟΦΗ και ΑΕΛ
Η 16η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα με το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη να ξεχωρίζει, ενώ στα υπόλοιπα ματς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την είσοδο στα play offs.
Τέσσερα ματς περιλαμβάνει σήμερα η… δράση στη Super League στη 16η αγωνιστική και τελευταία για το 2019. Φυσικά το παιχνίδι που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (19:30), με τις δυο ομάδες να «καίγονται» για το τρίποντο.
Παναθηναϊκός και Άρης έχουν ίδιους στόχους, αφού και οι δυο θέλουν να μπουν στην εξάδα, με τους πράσινους να θέλουν από την πλευρά τους να εδραιωθούν στα play offs και να αφήσουν πιο πίσω την ομάδα του Ένινγκ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κολοβό, Σένκεφελντ και Γιόχανσον, ενώ ο Ένινγκ από την πλευρά του έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Λάρισα υποδέχεται τον Πανιώνιο στο παιχνίδι που αρχίζει χρονικά η δράση (15:00) με τους βυσσινί να θέλουν νίκη για να παλέψουν για την εξάδα και τους κυανέρυθρους να ξεφύγουν κι άλλο από τον τελευταίο Παναιτωλικό.
- Καιρός: Υποχωρεί η παγωνιά – εξπρές, άνοδος έως και 10 βαθμούς στη θερμοκρασία
- Πρωτοχρονιά: Πανηγυρική δοξολογία στη Μητρόπολη με παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας
- Ντένβερ Νάγκετς: Μετά τον Γιόκιτς, τραυματίστηκε και ο Βαλαντσιούνας (vid)
- Stranger Things χωρίς spoilers: Το φινάλε «έριξε» ξανά το Netflix – η δεύτερη φορά σε ένα μήνα
- Πρωτοχρονιά με αλκοτέστ στους δρόμους της Αττικής – 62 θετικά τεστ σε πάνω από 6.000 ελέγχους
- Wall Street: SpaceX, OpenAI και Anthropic ετοιμάζονται για ιστορικές IPO
