Ελευθερία Μοσχάτου-Παναθηναϊκός (68-64)
Η ομάδα του Μοσχάτου σταμάτησε το σερί των Πρασίνων στην Α1 Γυναικών, επικρατώντας στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Στην δεύτερή του ήττα στην Α1 Γυναικών υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό η Ελευθερία Μοσχάτου με σκορ 68-64 στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής, σπάζοντας το σερί που είχαν οι «πράσινες» στα τελευταία έξι παιχνίδια.
Σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες στο Μοσχάτο, η Ελευθερία μπήκε στην τελευταία περίοδο ούσα μπροστά με 4 πόντους (45-41), ο Παναθηναϊκός της Ελένης Καπογιάννη (πρώτη ήττα της στην Α1 στην ομάδα του Τριφυλλιού) πέρασε με τρεις πόντους έπειτα από τρίποντο της Μακάι, (53-56), όμως οι γηπεδούχες κατάφεραν στο τέλος να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.
Κορυφαία για την Ελευθερία Μοσχάτου η Αλεξανδρή με 17 πόντους, με την Τζέιμς να έχει 16 πόντους, την Σλέμερ να έχει 15 πόντους και 13 ριμπάουντ και την Γκίλντεϊ να προσθέτει 10 πόντους. Για τον Παναθηναϊκό, η Μακάι σημείωσε 20 πόντους και η Ριντ έκανε double – double με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ.
Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:
ΠΑΣ Γιάννινα-Σπόρτιγκ 69-74
Εσπερίδες-Νίκη Λευκάδας 83-76
Ελευθερία Μοσχάτου-Παναθηναϊκός 68-64
ΚΑΟ Μελισσίων-ΠΑΟΚ 66-83
Κρόνος Αγίου Δημητρίου-ΟΑ Χανίων 63-86
Ολυμπιακός-Δάφνη Αγίου Δημητρίου 89-51
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
- Ιράν: Αναφορές για 116 νεκρούς – Τεχεράνη: «Θα πλήξουμε Ισραήλ, αμερικάνικες βάσεις αν οι ΗΠΑ παρέμβουν»
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πατησίων – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα
- Χειμερινές εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο άνω των 6 δισ. ευρώ


