Το απίστευτο δώρο που ζήτησε ηλικιωμένη για τα Χριστούγεννα
H Τζόαν μπορεί να έχει κλείσει αισίως τα 89 χρόνια και να ζει σε γηροκομείο αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν τα βάζει κάτω με τίποτα
H Τζόαν μπορεί να έχει κλείσει αισίως τα 89 χρόνια και να ζει σε γηροκομείο αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν τα βάζει κάτω με τίποτα.
Για τα Χριστούγεννα ζήτησε για δώρο έναν γυμνασμένο… στρίπερ με μεγάλα μπράτσα για να της χορέψει.
Σύμφωνα με την DailyMail, οι υπεύθυνοι του οίκου ευγηρίας αποφάσισαν να εκπληρώσουν την επιθυμία της Τζόαν και της έφεραν έναν στρίπερ ντυμένο πυροσβέστη να της κάνει προσωπικό χορό.
«Σκέφτηκα ότι ήταν υπέροχος. Εύχομαι να μπορούσε να μας επισκέπτεται κάθε μέρα» ανέφερε η Τζόαν στο BBC.
Σύμφωνα με τη διευθύντρια του οίκου ευγηρίας, η ζωή εκεί δεν είναι μόνο το πλέξιμο και η τηλεόραση. «Είμαστε συνηθισμένοι να διασφαλίζουμε ότι δεν υπάρχουν όρια, ώστε η κάθε μέρα να είναι διαφορετική κι διασκεδαστική» ανέφερε η Σαρλίν Φαν Τόντερ.
- «Μας παίζουν και μας κοροϊδεύουν»: Σφοδρές αντιδράσεις στη Σίφνο που μένει χωρίς παιδίατρο
- Λέσβος: Αναπτυξιακή αγωνία
- Ισπανία: Οι τελευταίες στιγμές της 25χρονης που πέθανε με ευθανασία έπειτα από 601 ημέρες αναμονής
- Μέση Ανατολή: Χερσαία επίθεση στο Λίβανο ετοιμάζει το Ισραήλ με τον Νετανιάχου να δείχνει ξανά την Χεζμπολάχ
- Εθνική Ελλάδας: Δυνατό φιλικό στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Παραγουάη
- Κατώτατος μισθός: Υπολείπεται του ορίου αξιοπρεπούς διαβίωσης – Τι δηλώνουν οικονομολόγοι




