Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαρλίζ Θερόν : Το αποκαλυπτικό ατύχημα της που έγινε viral

Σαρλίζ Θερόν : Το αποκαλυπτικό ατύχημα της που έγινε viral

Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα φετινά SAG Awards ενθουσίασε την Σαρλίζ Θερόν λίγο παραπάνω από το δέον....

Ενθουσιασμένη ήταν η Σαρλίζ Θερόν όταν ενημερώθηκε ότι η νέα ταινία της «Bombshell» είναι υποψήφια στα βραβεία SAG Awards 2020, ενώ ο ενθουσιασμός της ήταν τόσο μεγάλος που οδήγησε σε ένα σέξι ατύχημα…

Η ανακοίνωση για τις υποψηφιότητες των φετινών βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών ΗΠΑ, SAG Awards, ενθουσίασε την Σαρλίζ Θερόν.

Η πανέμορφη ηθοποιός σε βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, φαίνεται να χοροπηδά πάνω στο κρεβάτι της, ενώ της ανακοινώνεται ότι η το Bombshell έχει εξασφαλίσει υποψηφιότητες στα βραβεία SAGA 2020.

Ωστόσο και καθώς η Σαρλίζ Θερόν φορούσε μόνο μία ρόμπα, αυτή άνοιξε και ευτυχώς που η σταρ πρόλαβε και έβαλε τα χέρια της κρατώντας καλυμμένα τα επίμαχα σημεία.

Βέβαια το βίντεο έγινε viral και τρέλανε τους θαυμαστές της.

To «Bombshell» με μια ματιά

Το «Bombshell», η νέα ταινία του Τζέι Ρόους εστιάζει στο σκάνδαλο και τα γεγονότα που είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση του βετεράνου διευθυντή του Fox News, Ρότζερ Αϊλς.

Το δράμα θα παρουσιάσει την ιστορία του Αϊλς και τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε δημοσιογράφους του καναλιού.

Η Σαρλίζ Θερόν θα υποδυθεί τη Μέγκιν Κέλι, ενώ η Κίντμαν, τη Γκρέτσεν Κάρλσον και η Ρόμπι, την τηλεοπτική παραγωγό Κέιλα Πόσπιζιλ.

View this post on Instagram

Oh, what a night ✨#BombshellMovie

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Το ρόλο του Αϊλς θα παίξει ο Τζον Λίθγκοου. Στο καστ προστίθενται οι Κέιτ ΜακΚίνον, Αλισον Τζάνεϊ, Κόνι Μπράιτον, Ρομπ Ντελάνι και ο Μάλκολμ ΜακΝτάουελ ως Ρούπερτ Μέρντοχ.

Tο «Bombshell» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα και να λάβει πολλές υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2020, καθώς το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, κακοποίησης και γενικά η υποτίμηση της γυναίκας στον εργασιακό χώρο, είναι μείζονα θέματα.

Τα τελευταία χρόνια πολλοί κινηματογραφιστές και παραγωγοί έχουν εμπνευστεί από αληθινά γεγονότα και τα μεταφέρουν στη μεγάλη και μικρή οθόνη.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024