
Βρετανικές εκλογές : Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου για την νίκη Τζόνσον
Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου αποτυπώνουν τη σαρωτική νίκη του Μπόρις Τζόνσον στις εκλογές της Πέμπτης.
Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου αποτυπώνουν τη σαρωτική νίκη του Μπόρις Τζόνσον στις εκλογές της Πέμπτης.
Κάποια με διθυραμβικά σχόλια, κάποια πιο συγκρατημένα, τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου δίνουν το στίγμα της κρίσιμης αναμέτρησης που διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο και πρόκειται να σημαδέψει τη νέα εποχή που διαγράφεται για τη χώρα.
Τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου για τη νίκη Τζόνσον
Ήδη με την ανακοίνωση των exit poll τα πρωτοσέλιδα ήταν έτοιμα, καθώς ακόμη κι αν το τεράστιο προβάδισμα που δίνουν στους Συντηρητικούς του Μπόρις Τζόνσον έναντι των Εργατικών του Τζέρεμι Κόρμπιν δεν επιβεβαιωθεί, η καθαρή νίκη είναι βέβαιη.
Σαρωτική νίκη Τζόνσον, όπως δείχνουν τα exit poll, περιορίζονται να σχολιάσουν οι Times.
Η Sun πιο… ενθουσιώδης κάνει λογοπαίγνιο με «Τα αρχ… του σκύλου», με κεντρική φωτογραφία τον Μπόρις Τζόνσον και το σκυλάκι του, που τον συνόδεψε στην κάλπη. «Συντριπτική νίκη για τον ΜποΤζο», «Πλειοψηφία 86 εδρών» είναι οι συμπληρωματικοί τίτλοι.
«Αγαλλίαση! Προς τεράστια νίκη ο Μπορις Τζόνσον» πανηγυρίζει η Daily Mail.
«Εφιάλτης πριν από τα Χριστούγεννα» το σχόλιο της Daily Mirror.
Friday’s GUARDIAN: “Exit poll predicts huge majority for Johnson” #BBCPapers #TomorrowsPapersToday pic.twitter.com/PebxGOE8mL
— Allie Hodgkins-Brown (@AllieHBNews) December 12, 2019
- Ο Ισημερινός απειλεί την Κολομβία με τελωνειακούς δασμούς 100%
- Πετρέλαιο: Η τιμή του WTI ανοίγει με ελαφριά άνοδο, αλλά κάτω από το φράγμα των 100 δολαρίων
- Ισραήλ: Σήμαναν σειρήνες συναγερμού λόγω εκτόξευσης ρουκετών από τον Λίβανο
- Ιράκ: Ρηματική διαμαρτυρία επέδωσαν οι ΗΠΑ στον ιρακινό πρεσβευτή
- Λίβανος: Νέα διαταγή του Ισραήλ για απομάκρυνση κατοίκων σε περιοχή όπου βρίσκεται ο δρόμος προς το αεροδρόμιο
- Ιράν: Να τηρηθεί η κατάπαυση του πυρός ζητά ο Βάντεφουλ από τον Αραγτσί
