
Και πάλι αντιμέτωποι στα δικαστήρια Μπαρτσελόνα – Νεϊμάρ
Περιπλέκονται ακόμη περισσότερο οι σχέσεις μεταξύ των δυο πλευρών, με τον Βραζιλιάνο να... τρέχει και πάλι την Μπαρτσελόνα στα δικαστήρια για οφειλόμενο ποσό
Τέλος δεν έχει η άτυπη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Νεϊμάρ.
Παρά το έντονο… φλερτ που υπήρξε το προηγούμενο καλοκαίρι ανάμεσα στις δυο πλευρές, οι σχέσεις τους φαίνεται πως παραμένουν σε κάκιστο επίπεδο.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει μετά την τελευταία απόφαση του αστέρα της Παρί να τεθεί ξανά αντιμέτωπος στα δικαστήρια με το σύλλογο, λόγω οφειλόμενου ποσού.
Όπως αποκαλύπτει η Mundo Deportivo, ο Νεϊμάρ κατέθεσε μήνυση κατά των «μπλαουγκράνα», με τον ισχυρισμό πως στη Βαρκελώνη του χρωστούν 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε μέρος του μισθού του από την τελευταία του σεζόν στην ισπανική ομάδα.
- «Συμμαχία δημοκρατίας, προοπτικής και ελπίδας από τις προοδευτικές δυνάμεις» τονίζουν Γλαβίνας – Μαρκογιαννάκη από τη Βαρκελώνη
- Άρης – Βόλος ΝΠΣ 3-2: «Ζωντανός» για την 5η θέση με μεγάλη ανατροπή
- Ουκρανία: 58χρονος από τη Μόσχα ο δράστης του μακελειού σε σούπερ μάρκετ στο Κίεβο – Διερευνάται ως «τρομοκρατική ενέργεια»
- Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση και εγκατάλειψη της 16χρονης στη Λιοσίων
- Πράσινο φως από τον Τραμπ σε ψυχεδελικές θεραπείες – Έμφαση στους βετεράνους πολέμου
- Εταιρείες στις ΗΠΑ περιορίζουν τις προσλήψεις λόγω της Τεχνητής Νοημοσύνης
