Χάλκινη η Ντουντουνάκη στη Γλασκώβη
Η Άννα Ντουντουνάκη πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδα του Ευρωπαϊκού 25άρας πισίνας της Γλασκώβης και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Τεράστια επιτυχία και για την Άννα Ντουντουνάκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της Γλασκώβης, μετά τα δυο μετάλλια που πήρε σε διάστημα μισής ώρας ο Ανδρέας Βαζαίος.
Συγκεκριμένα, η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια κατέλαβε την τρίτη θέση στον τελικό των 100μ. πεταλούδα με 56.44 και έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά μετάλλιο στην ιστορία του θεσμού και συνολικά η δεύτερη που ανεβαίνει στο βάθρο μεγάλης διοργάνωσης, μετά τη Νέρι Νιαγκουάρα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Ντουντουνάκη, η οποία συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ (57.18) που είχε πετύχει στον χθεσινό ημιτελικό, έκανε τρομερή κούρσα και γύρισε πρώτη στο πρώτο 50άρι, σε 26.11.
Το χρυσό πήρε η Σκουρντάι από τη Λευκορωσία με 56.21, ενώ τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Ιταλίδα Ντι Λίντο με 56.37.
- Ξάνθη: Οι οικονομικές διαφορές πίσω από τη δολοφονία του 69χρονου
- Υποκλοπές: Αδυναμία των θεσμών να κάνουν την δουλειά τους – Τι λέει ο δικηγόρος των θυμάτων των παρακολουθήσεων
- Έχω παιδιά: Μια βουτιά στο παρελθόν
- Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Κένι στον ΠΑΟΚ
- Νέα σύσκεψη στο υπ. Άμυνας υπό τον Δένδια για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, παραβίασε φανάρι και STOP, συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ και κατέληξε σε τοίχο


