Οριστική συμφωνία ΑΕΚ – Καρέρα, μένουν οι ανακοινώσεις
Εποχή Καρέρα στην ΑΕΚ με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια και τις ανακοινώσεις να αναμένονται την Κυριακή. Στο ΟΑΚΑ το βράδυ ο Ιταλός για να δει το ματς με τον Πανιώνιο.
Προπονητής της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται πλέον ο Μάσιμο Καρέρα! Ο Ιταλός τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της Ένωσης στο σημερινό ραντεβού και το μόνο που μένει πλέον είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Κάτι που μαζί με τις υπογραφές αναμένεται να συμβεί την Κυριακή.
Αργότερα το βράδυ του Σαββάτου ο 55χρονος τεχνικός αναμένεται να βρεθεί στο ΟΑΚΑ συνοδευόμενος από τον Ίλια Ίβιτς, για να παρακολουθήσει το ματς κόντρα στον Πανιώνιο και να πάρει δια ζώσης μια «γεύση» από τη νέα του ομάδα.
Όσο για την επίσημη παρουσίαση του Καρέρα, αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί πιθανότατα την ερχόμενη Τρίτη αφού ο Ιταλός θα έχει ήδη και μια πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του.
- Η μηνιγγίτιδα σκοτώνει πάνω από 250.000 ανθρώπους σε όλον τον κόσμο κάθε χρόνο – Το ένα τρίτο είναι παιδιά
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι η χώρα του θα μπορούσε να μη βοηθήσει άλλα μέλη του ΝΑΤΟ αν το χρειαστούν
- Ισραήλ: Νεκρός και τραυματίες σε πυραυλική επίθεση του Ιράν
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ελληνική ασπίδα και στην Τουρκία
- Η Bank of America θα καταβάλει 72,5 εκατ. δολάρια για να διευθετήσει αγωγή κατηγόρων του Έπσταϊν
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 34η αγωνιστική – Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)


