Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Εσπανιόλ την οποία κέρδισε με 2-0 στο «Μπερναμπέου» και παραμένει έτσι στην κορυφή της La Liga περιμένοντας το ματς της Μπαρτσελόνα το βράδυ για να δει αν θα έχει συγκάτοικο.
Αφού έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ νωρίς, με τους Βινίσιους, Βαλβέρδε και Μπενζεμά, τελικά η Ρεάλ βρήκε το γκολ από έναν αμυντικό. Στο 37′ ο Βαράν έκανε το 1-0 με πλασέ από κοντά βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του Ζιντάν.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός με τον Μπενζεμά αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 71΄, οκτώ λεπτά μετά σκόραρε με πλασέ για το 2-0 τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς. σΤΟ 82′ ο Μεντί είδε κόκκινη κάρτα και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».