
Θεσσαλονίκη : Γιορτινός στολισμός – έκπληξη της πλατείας Αριστοτέλους
Τα... γιορτινά της φοράει η πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, έτοιμη να γιορτάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Τα… γιορτινά της φοράει η πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, έτοιμη να γιορτάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Ανάβει το δέντρο
Το Σάββατο έχει προγραμματιστεί το θεαματικό άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και οι ετοιμασίες για το στήσιμο του διακόσμου στην πλατεία είναι πυρετώδεις.
Στόχος της διοίκησης είναι η πλατεία να γίνει πόλος έλξης και σημείο συνάθροισης, με στολισμό που θα παρακινεί πολίτες και επισκέπτες να βγάλουν γιορτινές φωτογραφίες, κάνοντας τη Θεσσαλονίκη να ταξιδέψει παντού, αλλά, το βασικότερο, να βάλει το κοινό στο πνεύμα των ημερών.
Ο διάκοσμος θα είναι τύπου stage όπου θα ενσωματωθεί η φάτνη και το έλατο, ενώ το σκηνικό θα αποτελείται από κύβους, τρισδιάστατα καθρεφτένια δέντρα, μία τεράστια σφαίρα, πολλά μικρότερα δεντράκια και φυσικά πολλά λαμπάκια και fairy lights.
Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη
Ηδη τοποθετήθηκαν οι κόκκινοι κύβοι από συνεργεία του δήμου που εργάζονται ακόμη και το βράδυ.
Τις πρόβες άρχισε και η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, που θα τραγουδήσει στην εκδήλωση του Σαββάτου. Μάλιστα, πριν τις πρόβες η αγαπημένη ερμηνεύτρια συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Πηγή: voria.gr
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη και η επέλαση των 15χρονων startupper
- ΕΣΥ: Τα δάκρυα απόγνωσης της ειδικευόμενης παιδιάτρου και ο υπουργός Υγείας που βλέπει «επικοινωνιακά παιχνίδια»
- Παραιτείται το Δημόσιο από όλα τα ένδικα μέσα κατά των αποζημιώσεων για τα Τέμπη
- Έντονη ανησυχία στη Ρεάλ: Ο Ταβάρες αποχώρησε για τα αποδυτήρια λόγω τραυματισμού (vid)
- Αντίρρηση της Ελλάδας στον ΟΗΕ κατά της χρήσης από την Τουρκία του όρου «Τουρκικά Στενά»
- ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο τροποποιεί τους εκλογικούς κανόνες – Περιορίζει τα δικαιώματα ψήφου των μειονοτήτων
