Απίστευτες εικόνες : Άνοιξε η… γη στην Ελασσόνα
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι της Ελασσόνας, η οποίοι είδαν στην... κυριολεξία τη γη να έχει ανοίξει στα δύο
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι της Ελασσόνας, η οποίοι είδαν στην… κυριολεξία τη γη να έχει ανοίξει στα δύο!
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα onlarissa.gr, η καθίζηση σημειώθηκε σε κοινόχρηστη αγροτική έκταση 500 μέτρα βορειοδυτικά του οικισμού.
Το φαινόμενο της καθίζησης που λαμβάνει χώρα στη θέση του υδραγωγείου του Πετρωτού ανησύχησε αρχικά το Δήμο Ελασσόνας για τον κίνδυνο που ελλοχεύει να προκληθούν εκτεταμένες ζημίες στις υποδομές της ύδρευσης (δεξαμενή) και τις υποδομές της αγροτικής οδοποιίας.
«Παρακολουθούμε από την πρώτη στιγμή τογεωλογικό φαινόμενο. Η καθίζηση σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις επιταχύνθηκε εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης στην περιοχή, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία για την ασφάλεια των κατοίκων και την καταστροφή περιουσιών. Ήδη έχουμε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μελετηθεί το φαινόμενο και να προταθούν οι ενδεδειγμένες εργασίες αποκατάστασης των υποδομών. Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο και το προσωπικό της ΔΕΥΑΕΛ για την τάχιστη ανταπόκριση» δήλώσε ο δήμαρχος.
- Κρίστι Νόεμ, η αδυσώπητη «ICE Barbie» του Ντόναλντ Τραμπ
- Λάρισα: Ένοχοι δυο γονείς που δεν έστελναν τα παιδιά τους στο σχολείο την περίοδο της πανδημίας
- Τραμ: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πότε θα επαναλειτουργήσουν οι σταθμοί που κλείνουν
- Ο Λεσόρ περνάει όλα τα τεστ και μπαίνει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
- Αυτό είναι το αμερικανικό The Crown – Η σειρά Kennedy μας βάζει στα άδυτα της πιο διάσημης οικογένειας των ΗΠΑ
- Bank of Greece Governor Calls for Shift in Growth Model





