Σύνοδος ΝΑΤΟ: Ακύρωσε τη συνέντευξη Τύπου ο Τραμπ – «Δώσαμε πολλές δύο μέρες τώρα»
«Θα ακυρώσω τη συνέντευξη Τύπου» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ με την ευκαιρία ενός γεύματος εργασίας με τα κράτη μέλη της Συμμαχίας που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το ΝΑΤΟ.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει την προγραμματισμένη τελική συνέντευξη Τύπου που επρόκειτο να παραχωρήσει μετά το τέλος της Συνόδου για την 70ή επέτειο του ΝΑΤΟ στο Ουάτφορντ, κοντά στο Λονδίνο κι αφότου άλλοι ηγέτες φαίνεται πως τον χλεύασαν για τις μακροσκελείς συνεντεύξεις του σε δημοσιογράφους.
«Θα ακυρώσω τη συνέντευξη Τύπου» δήλωσε ο ένοικος του Λευκού Οίκου με την ευκαιρία ενός γεύματος εργασίας με τα κράτη μέλη της Συμμαχίας που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το ΝΑΤΟ.
Επιστρέφει στην Ουάσινγκτον
«Όταν ολοκληρωθούν οι σημερινές συναντήσεις, θα επιστρέψω στην Ουάσιγκτον. Δεν θα παραχωρήσουμε συνέντευξη Τύπου στο κλείσιμο της Συνόδου, διότι έχουμε δώσει τόσες πολλές τις τελευταίες δύο ημέρες. Καλό ταξίδι σε όλους» έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.
Ο Τραμπ επρόκειτο να μιλήσει σε δημοσιογράφους στις 17.30 ώρα Ελλάδας.
- Το Παρίσι θέλει να «εξορίσει» τα SUV και τα μεγάλα αυτοκίνητα
- Tι δώρα στέλνουν οι οικονομικοί σύμβουλοι στους πελάτες τους όταν αυτοί έχουν τα πάντα;
- Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 0-2: Ιστορικό «διπλό» για την ομάδα του Βίγκο
- Γκολ και highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (vids)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]
- Νάπολι – Γιουβέντους 2-1: Ο Χόιλουντ έστειλε τους «παρτενοπέι» στην κορυφή


