Απίστευτο ατύχημα σε πλατό με πρωταγωνιστές Ντάνο – Μπάση
Απίστευτο ατύχημα σε τηλεοπτικό πλατό με θύμα τον τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση
Το εορταστικό επεισόδιο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου εκτός από τραγούδια και χορούς, είχε και ένα απρόοπτο που λαχτάρισε όσους βρίσκονταν στο πλατό.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος γύρισε ένα εορταστικό επεισόδιο για τα Χριστούγεννα και συνέβη ένα απρόοπτο περιστατικό.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πάνω στο τσακίρ κέφι έριξε ένα πιάτο και… εκσφενδονίστηκε στο κεφάλι του Δημήτρη Μπάση.
Ευτυχώς, ο Δημήτρης Μπάσης δεν τραυματίστηκε. Το γύρισμα διακόπηκε για μερικά λεπτά, καθώς η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη και συνεχίστηκε κανονικά λίγη ώρα αργότερα.
Το εν λόγω περιστατικό το αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.
Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος:
«Καταρχάς όλα καλά! Χθες, γυρίστηκε μέχρι τις 4 παρά το εορταστικό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο με καλεσμένους τον Δημήτρη Μπάση, την Γιώτα Νέγκα, τον Θέμη Αδαμαντίδη και την Φωτεινή Δάρρα. Εκεί πάνω στο κέφι, ξέρετε πως είναι όπως πετάγανε πιάτο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέταξε ένα πιάτο και πέτυχε τον Μπάση.
Ο άνθρωπος ζαλίστηκε λίγο, όλα καλά, ξαπόστασε… για λίγο σταμάτησε το γύρισμα… Ήταν ένα ατύχημα για αυτό το λέμε εύθυμα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
- Στο Περιστέρι και φέτος η βασιλόπιτα «γίγας» – Ζυγίζει 10 τόνους και είναι 100 μέτρα
- Αυτή είναι η προφητεία της Μπάμπα Βάνγκα για το 2025 – Θα βγει αληθινή ή όχι
- «Έφυγε» από τη ζωή ο Ιταλός χρυσός Ολυμπιονίκης Ντάβιντε Τιτζάνο
- ΕΥΔΑΠ: Νέος χρόνος, νέα τιμολόγια για το νερό
- Oreshnik: Το όπλο-φόβητρο της Ρωσίας «πάτησε» δυτικότερα – Η Ευρώπη πιο κοντά στην εμβέλεια του πυραύλου
- Μετωπική Ηλιόπουλου, Σαββίδη και στη σέντρα «ο Γιάννης που ήταν στην Καβάλα»




