Υπέγραψε για δυο χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Πιτίνο
Η νέα εποχή Πιτίνο στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε. Ο Αμερικανός έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους» και αναλαμβάνει πλέον και επίσημα τα ηνία της ομάδας.
Η επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε σήμερα με την επίσημη ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ.
Ο Αμερικανός προπονητής έφτασε σήμερα στην Αθήνα και να διευθετηθεί και το τυπικό σκέλος της επιστροφής του στους «πράσινους» και από τις πρώτες του δηλώσεις έκανε σαφές πως επιθυμία του είναι να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Όπως γνωστοποιήθηκε και επίσημα, η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, με τις δυο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών και ακολούθως να πέφτουν οι σχετικές υπογραφές.
Πλέον, ο Πιτίνο διαδέχεται και με τη… βούλα τον Γιώργο Βόβορα και θέτει ως στόχο να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό και πάλι στις επιτυχίες.
Μάλιστα, ο 67χρονος σηκώνει άμεσα μανίκια, καθώς κατευθύνεται προς το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για να προπονήσει την ομάδα του, ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με την Μπασκόνια (28/11, 21:00).
Αναλυτικά η «πράσινη» ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Ρικ Πιτινο μέχρι το καλοκαίρι του 2021».
- Κηφισιά: Μεθυσμένος οδηγός πέφτει σε δέντρο και σε 7 σταθμευμένα οχήματα, σε διαφορετικά σημεία των δρόμων
- Ο Τραμπ προσκάλεσε την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας στον Λευκό Οίκο
- Περού: 2 μουσικοί τραυματίστηκαν σε ένοπλη επίθεση κατά του συγκροτήματός τους στη διάρκεια συναυλίας
- Γάζα: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καταγγέλλουν την απαγόρευση πρόσβασης ΜΚΟ από το Ισραήλ
- Σεισμός στο Μεξικό: Τουλάχιστον 2 νεκροί – Καταστράφηκαν πολλά σπίτια
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ