Τραγωδία στη Λαμία: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης
Από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο ΙΧ, στη Λαμία, βρήκε τραγικό θάνατο ο οδηγός, πατέρας τεσσάρων παιδιών.
Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λαμία.
Από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο ΙΧ βρήκε τραγικό θάνατο ο οδηγός, πατέρας τεσσάρων παιδιών.
Η σύζυγός του βρίσκεται επίσης σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ τα δύο από τα τέσσερα παιδιά, 5 και 4 ετών, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας, με κατάγματα, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή τους.
Το tvstar.gr εξασφάλισε βίντεο από την στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης των δύο οχημάτων, όπως καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης γειτονικού καταστήματος.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 37χρονος οικογενειάρχης επέστρεφε από έναν γάμο, που είχε πάει στην Αθήνα με τη γυναίκα του και τα δυο κοριτσάκια του, τα οποία μάλιστα ήταν και παρανυφάκια.
Ωστόσο το αυτοκίνητο της οικογένειας συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο, λίγο πριν μπει στη Λαμία.
Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο
Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr η θανατηφόρα μετωπική σύγκρουση έγινε λίγα λεπτά πριν τις 5:00′ τα ξημερώματα στον παράδρομο, λίγο πριν τα φανάρια «Σερδάρη».
Το μαύρο Mercedes, στο οποίο επέβαινε μια τετραμελής οικογένεια από τη Λαμία, ανέβαινε κανονικά με κατεύθυνση προς Λαμία.
Την ίδια στιγμή από τον παράδρομο που έρχεται από τον Άγιο Τρύφωνα βγήκε το BMW στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί από τη Στυλίδα.
Τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου ο 37χρονος οδηγός της Mercedes και να τραυματιστεί σοβαρά η γυναίκα του. Στο αυτοκίνητο επίσης επέβαιναν και τα δυο κοριτσάκια του άτυχου ζευγαριού, ηλικίας περίπου 8-10 ετών, που σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν, αλλά δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή τους.
Οι δυο νεαροί από το BMW παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά.

Τον 37χρονο νεκρό οδηγό και τους τραυματίες απεγκλώβισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, της ΠΥ Λαμίας μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο σημείο.
Βαριά τραυματισμένη η γυναίκα
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η γυναίκα του, που έχει τραυματιστεί βαριά, μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο και τα δυο κοριτσάκια τους, ηλικίας 8-10 ετών, θα διακομιστούν στο νοσοκομείο “Παίδων” στην Αθήνα. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Οι δύο νεαροί από την BMW τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά.

«Χάσαμε το καλύτερο παιδί. Δεν υπάρχουν λόγια…», είπε στο lamiareport.gr ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας Δημήτρης Παπαναγιώτου, με την οικογένεια του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας που θρηνεί την απώλεια του 37χρονου, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος τα ξημερώματα βρήκε τραγικό θάνατο σε μετωπική σύγκρουση στην είσοδο της Λαμίας.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση της ΔΑΟΕ στην Κρήτη για τις παράνομες επιδοτήσεις – 15 συλλήψεις
- Θάνος Μικρούτσικος: Η εξομόλογηση της συζύγου του για τον χωρισμό τους και την πολιτική
- Αγρότες: Στο λιμάνι Θεσσαλονίκης με τρακτέρ από τη βόρεια Ελλάδα – Αύριο οι κρίσιμες αποφάσεις
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Αυξημένη κίνηση σε Κηφισίας, Μεσογείων, Αττική Οδό
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- «Ακριβοί στα πίτουρα, φτηνοί στο αλεύρι»: Κακουργήματα στα μπλόκα, πλημμελήματα στις υποκλοπές
- Πιερρακάκης: Τα μεγάλα αγκάθια για την ελληνική οικονομία και τι σημαίνει η εκλογή του στο Eurogroup
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442