Τέλος από την ΑΕΛ οι Χαλκιαδάκης-Ρίστιτς
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λύση των συμβολαίων του Μπρούνο Χαλκιαδάκη και του Μποριβόγιε Ρίστιτς, με τους δύο παίκτες να αποτελούν και τυπικά παρελθόν.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τους Μπρούνο Χαλκιαδάκη και Μποριβόγε Ρίστιτς.
Ο πρώτος είχε υπογράψει στη Λάρισα το καλοκαίρι, σημειώνοντας 4 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο από το ξεκίνημα της σεζόν.
Ο Ρίστιτς από την άλλη, είχε πραγματοποιήσει μόλις μία εμφάνιση με τα «βυσσινί» στο Κύπελλο, με αμφότερους να αποχωρούν από την ομάδα μεσούσης της σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Μποριβόγιε Ρίστιτς και Μπρούνο Χαλκιαδάκη, στους οποίους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους».
- Λειψία – Μπάγερν Μονάχου 1-5: Παράσταση για ένα ρόλο!
- Αίγυπτος – Νιγηρία 0-0 (2-4 πεν.): Στην 3η θέση του Κόπα Άφρικα η ομάδα του Μπρούνο
- Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 18 Ιανουαρίου
- Ζελένσκι για συνάντηση ΗΠΑ – Ουκρανίας: Eναπόκειται στους εταίρους μας αν θα προχωρήσει η διπλωματία
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)
- Πετράλωνα: Αντιφασιστική συγκέντρωση για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν

