Νέα ατυχία στην ΑΕΚ: Κάταγμα ο Γιάνκοβιτς!
Νέο πλήγμα στην «Ένωση», με τις εξετάσεις να δείχνουν πως ο Έλληνας φόργουορντ έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι του.
Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών στην ΑΕΚ.
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς να μπει στο ιατρικό δελτίο της «Ένωσης», ο οποίος διαπιστώθηκε πως έσπασε το χέρι του στον χθεσινό (20/11) αγώνα με την Ράστα Βέχτα για το BCL.
Παρά το γεγονός πως ο 29χρονος φόργουορντ κατάφερε να ολοκληρώσει κανονικά την αναμέτρηση, το επόμενο πρωί ένιωσε αφόρητους πόνους και υποβλήθηκε κατευθείαν σε εξετάσεις.
Τα νέα που προέκυψαν, μάλιστα, δεν ήταν και τα καλύτερα δυνατά, αφού όπως γνωστοποιήθηκε ο έμπειρος αθλητής υπέστη κάταγμα στο δεξί του χέρι.
Πλέον, η απουσία του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται στον 1,5 μήνα, κάτι που σημαίνει πως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα στερηθεί μιας πολύτιμης λύσης στο ρόστερ ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
- Ο Χίφι της Παρί προβλέπει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα προκριθούν στο Final Four! (pic)
- Χαμός με το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442