Ανάβαση Πιτίτσας: Τρομακτικό ατύχημα – Σώθηκαν από θαύμα οι θεατές [pics&vid]
Ανάβαση Πιτίτσας: Παραλίγο τραγωδία στον τελευταίο γύρο του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, καθώς οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να καρφωθεί στις μπαριέρες δίπλα στους θεατές.
Ανάβαση Πιτίτσας: Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στην Αχαία.
Ο φημισμένος αγώνας Ανάβασης Πλατάνι «Πιπίτσας» σημαδεύτηκε από ένα τρομακτικό ατύχημα, το οποίο ευτυχώς δεν απέφερε απώλεια ανθρώπινων ζωών.
Το αυτοκίνητο με τον Αριθμό 59 με οδηγό το Ρεμεντζή Ιωάννη ξέφυγε της πορείας του και έπεσε με τη «μούρη» πάνω στις μπαριέρες μπροστά στους θεατές.
Ευτυχώς που οι θεατές ήταν πίσω από τις μπαριέρες που κράτησαν το αυτοκίνητο (αν και στραπατσαρίστηκαν αρκετά) εντός του δρόμου και δεν υπήρξε ούτε γρατσουνιά!
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Με τη συνήθη δικαιολογία περί «σεβασμού στην Δικαιοσύνη» – δεν – απάντησε ο Μαρινάκης στις αποκαλύψεις του in για Τζαβέλλα
- Βαρουφάκης: Αρνήθηκε επίσης τη συμμετοχή του στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ – Ιστορικά γεγονότα πλαστογραφούνται
- Μεθάνιο: «Κλείστε τις τρύπες στα δίκτυα αερίου» λέει ο Οργανισμός Ενέργειας εν μέσω ενεργειακής κρίσης
- Ιόνια Οδός: Κλείνει λωρίδα έως τον Σεπτέμβριο στο ρεύμα προς Αντίρριο – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία
- Ο Χάρισον Φορντ, το Star Wars κι ένα limited edition ουίσκι
- Τσουκαλάς: Η ΝΔ αντιγράφει το εργασιακό μοντέλο της Βουλγαρίας



