Πενγκ Λιγουάν : H σοπράνο πρώτη κυρία της Κίνας
Πριν ακόμα ο σύζυγός της, Σι Τζινπίνγκ, λάβει τον τίτλο του Προέδρου της Κίνας και γίνει Πρώτη Κυρία, η Πενγκ Λιγουάν ήταν μία από τις διασημότερες τραγουδίστριες της χώρας.
Πριν ακόμα ο σύζυγός της, Σι Τζινπίνγκ, λάβει τον τίτλο του Προέδρου της Κίνας και γίνει Πρώτη Κυρία, η Πενγκ Λιγουάν ήταν μία από τις διασημότερες τραγουδίστριες της χώρας.
Για δεκαετίες εμφανιζόταν σε κρατικά τηλεοπτικά προγράμματα της Κίνας, τραγουδώντας λαϊκά άσματα που εκθείαζαν τα θαύματα της Κίνας.
Ωστόσο, όταν έγινε Πρώτη Κυρία άλλαξε ζωή και κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο των διεθνών Μέσων. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες Πρώτες Κυρίες της Κίνας, η Πενγκ Λιγουάν δεν έμεινε στο παρασκήνιο. Βγήκε μπροστά και στάθηκε δίπλα στον σύζυγό της.
Η Πενγκ Λιγουάν, που ονομαζόταν «The Pey’s Fairy», προσχώρησε στον Κινέζικο Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό νωρίς στην καριέρα της και συνέδεσε το όνομά της με τους διασκεδαστές που ενέκρινε το Κομμουνιστικό Κόμμα. Πλέον, η Πενγκ Λιγουάν σπάνια εμφανίζεται στη σκηνή, δίνοντας το «παρών» μόνο σε σημαντικά γκαλά της κρατικής τηλεόρασης.
Πηγή: onetv.gr
- Όλες οι αλλαγές στις εισφορές για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες
- Γίνε μάστερ της ηρεμίας – Πώς να κρατήσεις το στρες υπό έλεγχο
- Βελτιωμένος ο καιρός το Σάββατο: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη – Πού θα βρέξει
- Μπλόκο σε πωλήσεις και ενοικιάσεις παλαιών κατοικιών
- Το μάθημα των Αζτέκων: Πώς η εξουσία του φόβου και του εξαναγκασμού οδηγεί στην κατάρρευση
- Μπορεί το σεξ να μας κάνει πιο ευτυχισμένους;
- Το παράδειγμα του Λύντον Τζόνσον στο Βιετνάμ μπορεί να ακολουθήσει ο Τραμπ στο Ιράν
- «The Moment»: Η Charli xcx απόλαυσε ιδιαιτέρως τη συνεργασία της με την Κάιλι Τζένερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)



































![H Λιβύη παρέδωσε ύποπτο για την επίθεση του 2012 σε προξενικό χώρο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/al-bakoush-libya-us-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442