Φωτιά στον Μαραθώνα εντός του Κωπηλατοδρομίου
Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 8 το βράδυ στον Μαραθώνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Σχοινιά εντός του χώρου του Κωπηλατοδρομίου προκαλώντας συναγερμό στην πυροσβεστική και στις τοπικές αρχές.
Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 8 το βράδυ στον Μαραθώνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Σχοινιά εντός του χώρου του Κωπηλατοδρομίου προκαλώντας συναγερμό στην πυροσβεστική και στις τοπικές αρχές.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το irafina.gr το μέτωπο εκδηλώθηκε ανατολικά του στίβου σε καλαμιές και ποώδη βλάστηση και πήρε γρήγορα διαστάσεις.
Άμεση επέμβαση
Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και στο σημείο έσπευσαν 16 πυροσβέστες και 8 οχήματα, υδροφόρες του Δήμου και Οχήματα του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα.
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Μαραθώνα Ευάγγελο Κυπαρίσση, με την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά περιορίστηκε μετά από λίγη ώρα και είναι υπό έλεγχο.
Ωστόσο στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες ενισχύονται με υδροφόρες για την άμεση τροφοδοσία για την πρόληψη των αναζοπυρώσεων.
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI



