Ο Ζέκα ανανέωσε μέχρι το 2023 με Κοπεγχάγη (pic)
Η Κοπεγχάγη και ο Κάρλος Ζέκα συμφώνησαν στην επέκταση του συμβολαίου του Έλληνα διεθνούς μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην ομάδα.
Ο Κάρλος Ζέκα αγωνίζεται από το 2017 στην Κοπεγχάγη, όταν και πήρε μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό, έχοντας ήδη συμπληρώσει παραπάνω από 100 συμμετοχές με τους Δανούς.
Από το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα, η ομάδα αναγνωρίζοντας την προσφορά του στο σύλλογο αλλά και το πάθος που επιδεικνύει, του έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Σήμερα, λοιπόν, ανακοινώθηκε και η επέκταση του συμβολαίου του 31χρονου μέχρι το καλοκαίρι του 2023, καθώς το υπάρχον έληγε το 2021.
Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού πλέον, θεωρείται πολύ πιθανό να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της Δανίας αν ληφθεί υπόψιν πως όταν θα εκπνεύσει το νέο του συμβόλαιο,θα έχει συμπληρώσει το 35ο έτος της ηλικίας του.
Οι δηλώσεις του Ζέκα: «Νιώθω ότι είμαι μέλος της οικογένειας της Κοπεγχάγης. Αγαπάω το σύλλογο, την πόλη και τους φιλάθλους μας, με κάνουν να αισθάνομαι όμορφα, όλοι άνοιξαν την καρδιά τους σε μένα και τους ευχαριστώ.
Μερικά από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου τα έχω περάσει εδώ, μακάρι να μείνω όσο παραπάνω γίνεται».
Η ανάρτηση της Κοπεγχάγης:
- Εποχικοί εργαζόμενοι: Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη για τη μη καταβολή επιδόματος από την κυβέρνηση
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (pic)
- Κραν Μονταντά: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μοιραίου μπαρ
- Πύργος: Μαθητής λυκείου πήγε στο σχολείο με μαχαίρι πεταλούδα – Συνελήφθη μετά από καταγγελία καθηγητή
- Το «καταραμένο» βενετσιάνικο παλάτσο που κάποτε ζωγράφισε ο Μονέ βγαίνει προς πώληση – Η ιστορία του
- Εντοπίστηκε όχημα στην Ομόνοια με 45 κιλά κάνναβης – Έκρυβαν τα ναρκωτικά σε στούντιο ηχογράφησης


