Μπορεί στο 40' η Ίντερ να προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ του Μαρτίνες και του Βεσίνο, αλλά η Ντόρτμουντ έκανε την ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Μέσα σε 26 λεπτά οι Βεστφαλοί πέτυχαν τρία γκολ (Χακίμι 51', 77' και Μπραντ 64') και πλέον είναι στο +3 από τους «νερατζούρι» και έχουν το πάνω χέρι για πρόκριση.
Με επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο η Ντόρτμουντ κέρδισε με 3-2 την Ιντερ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και έγινε το αφεντικό για την δεύτερη θέση του ομίλου και την πρόκριση στη φάση των «16».
Μια ανατροπή, που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Χακίμι, ο οποίος σκόραρε το πρώτο και το τρίτο γκολ της ομάδας του. Οι Γερμανοί με το τρίποντο που πανηγύρισαν απόψε απέναντι στην ιταλική ομάδα, έφτασαν τους 7 βαθμούς σε 4 ματς και δύο στροφές πριν το τέλος βρίσκονται στο +3 από την Ιντερ, αλλά και στο -1 από την Μπαρτσελόνα.
Την επόμενη αγωνιστική η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ντόρτμουντ στο Καμπ Νου, ενώ η Σλάβια Πράγας πηγαίνει στο Μιλάνο για το παιχνίδι με την Ιντερ.
Η εικόνα του αγώνα:
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ έχασε την κεφαλιά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Αργεντινός στράικερ της Ιντερ πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τους αντιπάλους τους και πλάσαρε ιδανικά τον Ρομάν Μπούρκι για το 1-0.
Στο 18’ η Ντόρτμουντ άγγιξε την ισοφάριση, αλλά ο Χαντάνοβιτς πραγματοποίησε φοβερή απόκρουση στο σουτ του Μάριο Γκέτσε και κράτησε το μηδέν. Η Ιντερ όχι μόνο γλίτωσε την ισοφάριση, αλλά στο 40’ έκανε το 0-2 με τον Βετσίνο.
Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Καντρέβα έκανε το γύρισμα στην μεγάλη περιοχή της Ντόρτμουντ και ο επερχόμενος Βετσίνο με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ιταλικής ομάδας.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν άρδην. Οι Γερμανοί πίεσαν και στο 51’ μείωσαν σε 1-2 με τον Χακίμι. Ο Γκέτσε γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Μαροκινός αμυντικός με εξαιρετικό πλασέ έβαλε και πάλι στο κόλπο την Ντόρτμουντ.
Το γκολ του Αφρικανού έδωσε ώθηση στην ομάδα του και στο 64’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μπραντ.
Ο μεσοεπιθετικός της γερμανικής ομάδας κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά μέσα στην περιοχή και με σουτ στη δεξιά γωνία σκόραρε για το 2-2.
Στο 77’ έγινε η ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους! Ο Χακίμι έπαιξε το 1-2 με τον Σάντσο και με δυνατό σουτ με το δεξί έκανε το 3-2 για την Ντόρτμουντ.
Μια επική ανατροπή, με τον Μαροκινό αμυντικό να σκοράρει δύο γκολ και να βάζει τη σφραγίδα του στο παιχνίδι.
LIVE: Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα για την 20η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από το Novasports 1.
Κι άλλο «δώρο» στην πρωτοπόρο Άρσεναλ μετά από αυτά των Γιουνάιτεντ, Νότιγχαμ και Μπέρνλι καθώς η Έβερτον νίκησε μέσα στο «Βίλα Παρκ» την Άστον Βίλα με 1-0!
Επιστροφή στις νίκες με επιβλητικό τρόπο για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ μετά την ήττα από την Εξατσίμπασι, καθώς επικράτησε με 3-0 σετ (16-25, 19-25, 20-25) του Μίλωνα εκτός έδρας.