Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Group H: Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή

Group H: Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή

Τσέλσι και Άγιαξ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 4-4 στο Λονδίνο, η Βαλένθια επικράτησε 4-1 της Λιλ και στην πρώτη θέση του ομίλου παρατηρείται... συνωστισμός μεταξύ τριών ομάδων!

Ματσάρα έγινε στο Λονδίνο, όπου Τσέλσι και Άγιαξ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 4-4 και συνυπάρχουν στην πρώτη θέση του ομίλου, αλλά απέκτησαν συγκάτοικο και την Βαλένθια. Το ματς είχε τα πάντα: διακυμάνσεις, ανατροπή, πέναλτι, αυτογκόλ και αποβολές…

Ο Άγιαξ προηγήθηκε στο 2’ με αυτογκόλ του Έιμπραχαμ, όμως η Τσέλσι ισοφάρισε στο 4’ με εύστοχο πέναλτι του Ζορζίνιο. Ο πρωταθλητής Ολλανδίας έθεσε τα θεμέλια για θρίαμβο, αφού πήρε προβάδισμα με 4-1 χάρη στα γκολ του Προυμς (20’) και του Φαν Ντε Μπεκ (55’) και το αυτογκόλ του Κεπά στο 35’.

Ο Άγιαξ κράταγε γερά το «διπλό» πρόκρισης, όμως  οι αποβολές του Μπλιντ στο 68’ και του Βέλμταν στο 70’ μετέβαλαν άρδην το σκηνικό.

Ο Αθπιλικουέτα στο 63’ μείωσε, ο Ζωρζίνιο με το δεύτερο πέναλτι της βραδιάς έδειξε στο 71’ ότι το βράδυ αλλάζει και η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 74’, με τον Τζέιμς να ισοφαρίζει σε 4-4!

Τσέλσι: Κεπά, Αλόνσο (46’ Τζέιμς), Ζωρζίνιο, Έιμπραχαμ, Γουίλιαν, Ζούμα, Κόβατσιτς (87’ Μπατσουαγί), Μουντ (60’ Χάντσον), Πούλισιτς, Αθπιλικουέτα, Τομόρι.

Άγιαξ: Ονανά, Βέλτμαν, Φαν Ντε Μπεκ, Νέρες (72’ Σχουρς), Τάντιτς, Πρόμες, Μαζράουι, Μπλιντ, Μαρτίνες, Ζίγιεκ (72’ Αλβάρες), Ταλιαφίκο.

Βαλένθια – Λιλ 4-1

Με άλλες προϋποθέσεις άρχισε το παιχνίδι για τη Λιλ, αλλά κατέληξε σε καταστροφή.

Στο 25’ ο Οσιμχέν έκανε το 0-1 και δημιούργησε προσδοκίες για κάτι καλό στο Μεστάγια. Όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού ήρθε η κατάρρευση.

Ο Παρέχο ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι στο 66’, αλλά το παιχνίδι κρίθηκε στο 82’, όταν ο Σουμάορο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Λιλ και με το αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα στη Βαλένθια.

Οι φιλοξενούμενοι τα έχασαν και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και με άλλα δύο τέρμαρα των Κοντόμπια στο 84’ και Τόρες στο 90’, έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση τους.

Επιπλέον, σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Λονδίνο, η Βαλένθια πάτησε κορυφή και μπήκε ξερά στο κόλπο της πρόκρισης.

Βαλένθια: Σίλεσεν, Γκάμπριελ, Κοντόμπια, Παρέχο, Τσετσίσεβ (30’ Τόρες), Γκάγια, Λι (54’ Βαγιέχο), Βας, Ροντρίγκο (93’ Γκαμεϊρό), Μάξι Γκόμες, Γκαράι.

Λιλ: Μανιάν, Γκάμπριελ, Σουμάορο (89’ Μπαμπά), Φόντε, Όσιμχεν, Ρεμί, Γιαζίζι (74’ Σάντσες), Τσελίκ, Αντρέ (80’ Αραούχο), Σουμάρε, Μπράνταριτς.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024