Οι Μπακς επιβλήθηκαν των Τίμπεργουλβς εκτός έδρας με 134-106, σε ένα ματς όπου ξεκίνησε με 49 λεπτά καθυστέρηση λόγω προβλήματος σε μια μπασκέτα. Εντυπωσιακός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που σταμάτησε στους 34 πόντους
Οι Μπακς έχουν αρχίσει πλέον και βρίσκουν ρυθμό και μοιάζουν ασταμάτητοι. Τα ελάφια πέρασαν σαν σίφουνας από τη Μινεσότα επικρατώντας των Τίμπεργουλβς με 134-106, σε ένα παιχνίδι, όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι εντυπωσιακός.
Το ματς μπορεί να ξεκίνησε με 49 λεπτά καθυστέρηση λόγω προβλήματος σε μία μπασκέτα, όμως όσοι το είδαν «έτριβαν» τα μάτια τους με την εμφάνιση του Γιάννη, ο οποίος οδήγησε τα ελάφια σε μια ακόμα άνετη νίκη και μάλιστα με τρομερό παιχνίδι στο επιθετικό κομμάτι.
Συγκεκριμένα, ο Greek Freak ήταν απολαυστικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 34 πόντους με 14/16 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 6/11 βολές, 15 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 27 λεπτά συμμετοχής, σκοράροντας συνεχώς στο ανοιχτό γήπεδο. Από την άλλη οι Τίμπεργουλβς χωρίς τον Καρλ Άντονι Τάουνς, ο οποίος ήταν τιμωρημένος απλά ήταν θύμα των ορέξεων του Έλληνα σούπερ σταρ, που καθάρισε το ματς για τους Μπακς από πολύ νωρίς.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κρις Μίντλέτον με 26 πόντους, με τον Έρικ Μπλέντσο να προσθέτει 22 πόντους και τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο 17 πόντους. Για τους Γουλβς, ο Άντριου Γουίγκινς είχε 25 πόντους, ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον 15 πόντους και ο Τζόρνταν Μπελ 12 πόντους.
LIVE: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΟΦΗ για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο ΠΑΟΚ πήγε να κάνει την ανατροπή του αιώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, με επιμέρους 31-12, ωστόσο οι πράσινοι επικράτησαν με 74-69 στο Παλατάκι για την 15η αγωνιστική της Stoiximan GBL.