
Νυχτερινές ισραηλινές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας
Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία έπληξε δεκάδες στόχους στη Λωρίδα της Γάζας σήμερα τη νύχτα, απαντώντας στις επιθέσεις με ρουκέτες από τους Παλαιστίνιους.
Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία έπληξε δεκάδες στόχους στη Λωρίδα της Γάζας σήμερα τη νύχτα, απαντώντας στις επιθέσεις με ρουκέτες που εβλήθησαν από τον παλαιστινιακό θύλακο στα νότια του εβραϊκού κράτους, ανακοινώθηκε από τις αρχές ασφαλείας.
Τρεις τραυματίες
Σύμφωνα με πηγές του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας, τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από τους βομβαρδισμούς. Ο ήχος από τις εκρήξεις έγινε αισθητός σε όλη την επικράτεια της Λωρίδας της Γάζας.
Οι ισραηλινές επιδρομές είχαν ως στόχους εγκαταστάσεις της Χαμάς, του ισλαμιστικού κινήματος που κυβερνά τη Γάζα, όπως και συμμάχους του, πρόσθεσαν πηγές των αρχών ασφαλείας στη Γάζα.
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως έπληξε «τρομοκρατικούς στόχους». Οι αεροπορικές επιδρομές ήταν αντίποινα για τις ρίψεις τουλάχιστον δέκα ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας, για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα.
Ρουκέτα έπληξε κατοικία
Οι οκτώ από αυτές αναχαιτίστηκαν από το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας «Σιδηρούς Θόλος».
Οι ρουκέτες έπεσαν στον τομέα της πόλης Σντερότ, σε κοντινή απόσταση από τη Γάζα, με μία από αυτές να πλήττει κατοικία χωρίς να προκαλέσει όμως ζημιές, ή θύματα.
Πηγή: ΑΠΕ
- Συνταγή: Αφράτα κεφτεδάκια τόνου
- Αποκάλυψη in: Η δικαστική απόφαση για τις υποκλοπές και υπουργείο των ΗΠΑ διαψεύδουν την κυβέρνηση για την κρατική επιδότηση του Predator
- CENTCOM: Πλήξαμε πάνω από 13.000 στόχους στο Ιράν
- Ο συνδυασμός που πάει το περπάτημα σε άλλο επίπεδο
- Καιρός: Αίθριος τη Μεγάλη Τρίτη με άνοδο της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες
- Ποτέ την Τρίτη μετά τις 17:00 – Η συνήθεια του συνιδρυτή της Netflix που «νίκησε» το burnout






