Χρηματιστήριο : Άνοιγμα με ήπιες πτωτικές τάσεις
Ήπιες πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.
Ήπιες πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:05, διαμορφώνεται στις 879,72 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,32%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 6,85 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,42%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,41%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές του ΟΠΑΠ (+1,90%), της ΕΧΑΕ (+1,56%), της ΔΕΗ (+1,26%) και της ΑΔΜΗΕ (+0,93%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Τιτάν (-1,47%), της Εθνικής (-0,86%), της Motor Oil (-0,81%) και της Jumbo (-0,63%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Ταξιδιών (+1,41%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+0,88%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Κατασκευών (-0,65%) και του Πετρελαίου (-0,64%).
Ανοδικά κινούνται 28 μετοχές, 21 πτωτικά και 14 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Mermeren +3,69% και Παπουτσάνης +2,21%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Κλωστήρια Ναυπάκτου -4,07% και Αγροτικός Οίκος Σπύρου -3,23%.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)




