«Κεραυνοί» Αυγενάκη για ΕΠΟ, δανεισμών και… ΠΑΟΚ!
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Politica 89,8 μίλησε για αλλοίωση πρωταθλημάτων με τους δανεισμούς αναφερόμενος ξεκάθαρα στα όσα συνέβησαν στο Βόλος-ΠΑΟΚ! Ευθεία επίθεση στην ΕΠΟ του Γραμμένου που ευθύνεται για την κατρακύλα του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Ευθεία επίθεση στην ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου αλλά και σταράτα λόγια για το έκτρωμα των δανεισμών του ΠΑΟΚ σε άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ που οδηγεί σε αλλοίωση πρωταθλημάτων, από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη!
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης Politica 89,8 (η συνέντευξη δόθηκε την Δευτέρα και μεταδόθηκε σήμερα μαγνητοσκοπημένη) και εξαπέλυσε «κεραυνούς» στην ΕΠΟ για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Ο Λευτέρης Αυγενάκης στηλίτευσε τα όσα συμβαίνουν στα χρόνια της… εξυγίανσης με τους δανεισμούς μιλώντας ανοικτά για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα – ντροπή ανάμεσα στον Βόλο και τον ΠΑΟΚ!
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
